FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Mișcare decisivă a lui Dinamo în relația cu Mircea Rednic! Hotărârea luată azi de club: "Acum așteptăm"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 10 decembrie 2018 16:25

Deși nu a impresionat cu nimic de când s-a întors la Dinamo - o singură victorie în opt meciuri în Liga 1, Mircea Rednic beneficiază de suport necondiționat din partea conducerii. 

Rednic mai are contract până în vara lui 2019, dar șefii au decis să-i prelungească înțelegerea "Puriului". Prin vocea președintelui Alexandru David, clubul i-a înaintat lui Rednic o ofertă de extindere a actualului contract. 

"I-am făcut oficial ofertă de prelungire domnului Rednic și așteptăm răspunsul lui. Avem încredere în dânsul și vrem să continuăm cu el", a declarat președintele Alexandru David, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Mircea Rednic, 56 de ani, se află la cel de-al patrulea mandat pe banca dinamoviștilor. Poreclit "Strâmbul", acesta este ultimul tehnician care a adus titlul în "Ștefan cel Mare", performanță care avea loc în 2007. Tot cu Rednic la timonă, dinamoviștii au bifat ultima calificare în primăvara unei competiții europene (șaisprezecimile Cupei UEFA, în 2007).

Și suporterii îl vor

Rednic nu are doar suportul conducerii, ci și pe cel al fanilor. Într-un sondaj găzduit de GSP.ro, la care au participat deja 4.500 de respondenți, 71% dintre aceștia consideră că "Puriul" ar trebui să continue la Dinamo chiar dacă nu califică echipa în play-off.

Ar trebui să demisioneze Rednic dacă nu o duce pe Dinamo în play-off?

Da
Nu

 

Vezi și: EXCLUSIV N-a scăpat! Măsură luată împotriva jucătorului care i-a greșit lui Rednic: "E inadmisibil!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
vicol_vali
vicol_vali  •  11 Decembrie 2018, 05:16

Copiii de la Dinamo fac mai mult decât atât. Îți trebuie un Salomao, nu Nistor, Nistor nu are BAC-ul luat, Salomao din trei mișcări ia la română, Gnohere la fel. Nistor este problema. Nistor poate, nu vrea. Sau nu mai poate. Nu mai ştie nimic. E blocat în Izvor cu hipioţii.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  10 Decembrie 2018, 20:08

Unii dintre comentatori ,ori sunt prosti,ori nu se pricep:tot s-a vorbit de stabilitatea la o echipa,ca un antrenor ar trebui lasat sa continue pentru a avea rezultate si acum sarim cu gura ca ar trebui schimbat Rednic(unii dintre n(oi)).Ca nu a fost bine ca au fost schimbati repede Bratu si Niculescu e clar,dar acum vrem aceeasi greseala? Eu ma bucur ca Rednic inca are rabdare si vointa pentru ca eu, ca spectator, i-as bate pe acesti zis jucatori de fotbal de la Dinamo!

sebastian.vettel
sebastian.vettel  •  10 Decembrie 2018, 19:36

O noua miscare proasta. Nu pentru ca n-as fi de acord cu rednic, ci pentru ca david nu e la prima isprava de genul. Bratu prelungise si el, si a fost demis. La fel au patit si altii. Care e rostul ? Sa-i dai incredere ? Sa demonstrezi ca la greu tii panzele sus ? In fotbal te tin rezultatele. Ori rednic o fi cautionat anul asta, dar la anul in caz de un nou esec, sa fiti sigur ca va fi demis. Si atunci de ce sa faci asta ? Oricum , ce spune david e ***. Ne-am convins demult, spunea de anul trecut ca pleaca daca aw rateaza playofful.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează