FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL, LUNI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

EXCLUSIV Moment incredibil cu Bratu și Hagi în prim-plan: "Nu se mai auzea nimic, era o linişte apăsătoare"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 12 august 2018 12:16

Dinamo și Viitorul se vor întâlni luni, de la ora 21:00, în ultimul meci al etapei a patra din Liga 1. Partida este liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Acesta va fi primul duel direct între Florin Bratu, 38 de ani, și Gică Hagi, 53 de ani. Florin Bratu a fost elevul lui Gică Hagi la Galatasaray în urmă cu 14 ani şi, în afara fotbalului, au trăit un moment delicat la o deplasare cu avionul

A fost coechipier cu Daniel Opriţa la Dinamo şi l-a învins în prima etapă, 2-1 contra Voluntariului. A fost elevul lui Cristi Pustai la Gaz Metan Mediaş şi relaţiile au fost glaciale, iar lunea trecută a pierdut cu 3-2 pe terenul "Profesorului". Urmează o altă revedere a lui Florin Bratu cu un fost antrenor, cu Gică Hagi, alături de care a lucrat la Galatasaray în 2004.

Amintiri frumoase, dar şi un moment teribil pe care "Mitraliera" l-a trăit la o deplasare cu echipa unde "Regele" era tehnician.

Motoare oprite

"A fost unul dintre acele episoade care nu se uită în viaţă. Veneam de la un meci, cu avionul, eram la 10.000 de metri înălţime şi a fost o defecţiune la motorul avionului. Pur şi simplu, s-a oprit! Nu se mai auzea nimic, era o linişte apăsătoare. Nici n-am avut timp să ne panicăm atunci, imediat, pe moment, fiindcă imediat s-a remediat problema şi am ajuns în siguranţă. De-abia după ne-am gândit ce-ar fi putut să fie", a povestit Bratu pentru Gazeta Sporturilor.

"Problemuţe"

Referitor la meciul de mâine seară, antrenorul dinamoviştilor a comentat: "Sper ca erorile pe care le-am făcut la Mediaş să le fi corectat, iar băieţii să fi înţeles din greşeli. Avem nişte problemuţe în echipă. Am primit multe goluri în ultimele partide, dar acestea au apărut din cauza greşelilor din toate compartimentele, nu jucăm doar în 4 fotbalişti, iar toată echipa sper că a înţeles asta. Avem cea mai modestă apărare, dar şi cel mai bun atac. O să vedeţi în continuare un Dinamo extrem de competitiv. Vreau un Dinamo de temut, să ajungem în cupele europene. În câţi ani? În câte luni, poate!". 

6 goluri în 25 de meciuri a reuşit "Bratone" pentru Galatasaray în sezonul 2003/2004, având şi 3 assist-uri

"Nu mă tem de Drăguş sau de alt fotbalist de la Viitorul. Îi respect mult pe cei de acolo, dar sper ca luni Dinamo să învingă"Florin Bratu, antrenor Dinamo

1-0 pentru Bratu, la juniori

Florin Bratu se întâlneşte în premieră cu Gică Hagi, ca antrenori la nivelul Ligii 1. Totuşi, chiar dacă indirect, dinamovistul a repurtat o mare victorie împotriva "Regelui". Anul trecut, când fostul atacant era antrenor la juniorii A ai clubului Dinamo şi i-a învins în finală, la Liga Elitelor, pe omologii de la Academia lui Hagi. Roş-albii au câștigat cu Viitorul la penalty-uri, iar Dinamo a ieşit campioană şi-a mers în Youth Champions League.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
ffdp
ffdp  •  12 August 2018, 18:07
Postat de randomm pe 12 August 2018, 13:10

negoitza nu detine nimica. asa spui de parca zgarcitul de badea are echipa in liga a 4-a pe care o plateste cu sume bune asa de smecherie. daca tu crezi ca negoitza are altceva in afara de lotul de jucatori inseamna ca esti prost. vine bancruta frauduloasa. problemele cu sgila o sa se rezolve la Steaua prin simplu motiv ca nimeni nu investeste in fotbal. dar la fecedebe *** urmeaza dezastru.

DOMNILOR DE LA GSP CARE MODERATI ACEST SITE ..............PE ACEST INDIVID NU-L VEDETI CE SCRIE ?????? EL INSULTA PE TOATA LUMEA .........PENTRU EL TOTI SUNT PROSTI ...DOAR CEI CARE CRED CA FCSB ESTE STEAUA sunt destepti :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ffdp
ffdp  •  12 August 2018, 18:04
Postat de randomm pe 12 August 2018, 13:10

negoitza nu detine nimica. asa spui de parca zgarcitul de badea are echipa in liga a 4-a pe care o plateste cu sume bune asa de smecherie. daca tu crezi ca negoitza are altceva in afara de lotul de jucatori inseamna ca esti prost. vine bancruta frauduloasa. problemele cu sgila o sa se rezolve la Steaua prin simplu motiv ca nimeni nu investeste in fotbal. dar la fecedebe *** urmeaza dezastru.

'' nimica '' ce inseamna nimica ?:))))))))))))))))))))))))) te laudai ca esti din buc .....eu nu am auzit bucurestean sa zica nimica :)))) .... doar in moldova se spune '' nu nimica '' =))))))))))))))))))))))))))))))

lapusneanul
lapusneanul  •  12 August 2018, 16:37

doar la gesepe citesti titluri bombastice" motoare oprite"..si in cuprins aflam ca s-a oprit UN motor..

Vezi toate comentariile (15)
Comentează