FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Mutu va fi antrenor la Astra Giurgiu! Când semnează

Articol de - Publicat luni, 02 aprilie 2018 23:38

Adrian Mutu, 39 de ani, va fi noul antrenor al Astrei Giurgiu după ce Edi Iordănescu, 39 de ani, a decis să plece de la echipa la care a venit în vară, din cauza situației de la club și după ce a fost criticat de mai multe ori de patron.

Mutu s-a înțeles cu Ioan Niculae și urmează să negocieze acum pentru staff-ul său. Va avea lângă el un antrenor cu licență PRO, pe care el nu o deține încă.

Marți la ora 10, Mutu va merge la Giurgiu pentru a semna contractul

Inițial, Gigi Mulțescu era anunțat ca succesor al lui Iordănescu Jr., dar mutarea a picat și giurgiuvenii s-au reorientat spre Mutu, care lucra din octombrie la FRF, ca manager sportiv.

  • Primul meci al lui Mutu va fi la CFR Cluj, în duminica Paștelui.
  • Echipa din Giurgiu este pe locul 5 în play-off, cu 22 de puncte. Obiectivul este calificarea în cupele europene.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
maxp
maxp  •  03 Aprilie 2018, 16:13

Deci tot scandalul cu Iordanescu si il aduci pe Mutu?! Oare cat de nesimtit poate fi acel om?! Nu ca as avea ceva cu Mutu, dar n-are niciun pic de experienta, deci e clar ca obiectivul echipei e indeplinit pe acest sezon. Lucrurile cu licenta Pro mi se par o prostie, ar trebui interzisa aceasta manevra cu aducerea in staff a unui antrenor care sa fie principal doar in acte pentru ca deja lucrurile sunt evidente. N-am inteles exact cum stau lucrurile, fie acea licenta se da prea tarziu, fie baietii astia nu mai au rabdare. Oricum, mi se pare o prostie cum apar toti tinerii antrenori, fosti jucatori ai nationalei si intra direct pe la echipe de top din campionat. Eu nu cred ca trebuie si nici nu cred ca e indicat sa inceapa direct de sus. Pai astia n-au facut nici pe secunzii, ceea ce de exemplu Mourinho a facut, pentru mult timp.

1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  03 Aprilie 2018, 15:48

Vai de saraca Astra si vai de Niculae, care nu stie in ce s-a bagat :)))

mihai1987
mihai1987  •  03 Aprilie 2018, 15:39
Postat de magic4ever pe 03 Aprilie 2018, 09:33

Radoi era trecut ca antrenor principal si nu avea voie pentru ca nu avea licenta...Mutu o sa fie in acte antrenor secund cum este si Dica la Fcsb si al antrenor cu licenta PRO o sa fie "principal"...

Radoi nu era trecut Antrenor principal, din ce imi aduc aminte, era director sportiv. Dica era secund si Titi Dumitriu principal.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează