FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VOLUNTARI, LUNI, 20:00, TELEKOM, DIGI, LOOK ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

EXCLUSIV N-a vrut să vină la Dinamo, dar luni îi e adversar » Un pericol suplimentar pentru ”câini”

Articol de - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 17:47

Dinamo joacă luni seară cu FC Voluntari în Ștefan cel Mare, o partidă foarte importantă, mai ales că roș-albii sunt iar la 4 puncte de Viitorul și de Astra, cele două echipe învingând în startul etapei.

"Câinii" vor avea un adversar în plus. Un rival mai vechi, care n-a acceptat oferta din vară a dinamoviștilor.

Lucian Sânmărtean este în lotul lui Claudiu Niculescu, mijlocașul de 37 de ani va avea posibilitatea de a juca din nou în campionatul românesc. "Magicianului" i-a sosit certificatul internațional de transfer și ar putea fi folosit mâine seară.

Sânmărtean n-a mai jucat din luna aprilie 2017! De când era la Al Taawon. Lucian a pierdut prima parte a ediției 2017/2018, după care a semnat luna trecută cu Voluntariul.

Fotbalistul a fost dorit în vară de Dinamo, așa cum a anunțat Gazeta Sporturilor la momentul respectiv. Ex-stelistul a avut discuții cu oficialii de atunci ai roș-albilor, doar că a evitat să vină la "câini", comentând ulterior la Digi Sport: "Ar fi foarte mare presiune, iar eu nu eram bine pregătit, știam ce pot. N-am vrut să încurc și să mă încurc".

Și Adrian Mutu a declarat în august: "Ni l-am dorit, dar el a spus că nu vrea să vină, că nu se simte în stare să facă față presiunii la nivelul acesta. În ciuda vârstei, mie mi-ar fi plăcut mult. Am apreciat sinceritatea lui. Sunt sigur că va mai juca, dar nu la o echipă importantă din Liga 1, pentru că o mai face doar din plăcere".

 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează