FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

EXCLUSIV Neaga trage un semnal de alarmă! ACS Poli critică programările din România: "Noi respectăm competițiile! Dar vrem și noi respect"

Articol de - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 15:55

După ce Ionuț Popa, antrenorul celor de la ACS Poli, a criticat modul în care sunt programate jocurile lui ACS Poli, și Adrian Neaga, managerul timișorenilor, a avut o reacție dură și a tras un semnal de alarmă.

Neaga critică modul în care s-au făcut programările și spune că ACS Poli are de suferit din cauza meciurilor multe într-o perioadă scurtă.

"În aceste două săptămâni noi ne noi ne jucăm soarta în Liga 1 și nici nu mai știm să facem lotul. Nu mai avem jucători valizi. Sunt foarte mulți accidentați. Am tratat toate competițiile corect, nu am băgat juniorii, dar vrem respect.

Marți am jucat în Cupă 120 de minute, sâmbătă am jucat la Iași, o deplasare lungă, marți am jucat contra Chiajnei, iar vineri jucăm cu Pandurii la Târgu-Jiu.

Avem mulți jucători indisponibili. Solijci va fi suspendat, iar Șeroni, Fucek, Băbuț, Croitoru, Poparadu, și Bocșan sunt accidenți. Ei nu pot juca împotriva lui Pandurii. Mai rămâne să mă schimb eu și să joc. Noi am tratat corect toate cele 3 competițiile, Cupa României, Cupa Ligii și campionatul. Alte echipe nu au un program ca al nostru pentru că nu sunt angrenate în atâtea competiții.

De la Ligă și FRF nu ni s-a spus nimic. Am înțeles că mai mult televiziunile fac programul. Nu avem nimic cu televiziiunile. Le respectăm pentru că ele dau banii, dar vrem respect. Eu vreau să trag un semnal de alarmă. Se joacă soarta echipei

În privința Cupei Ligii, din câte știu, nu am primit nici banii din ediția 2015-2016. Trebuie să luăm bani și pentru sezonul acesta, când am ajuns în finală. E vorba de aproximativ 200.000 de euro doar pentru sezonul acesta", a spus Neaga pentru GSP.RO.

ACS Poli are de primit 40-50.000 de euro pentru ediția trecută a Cupei Ligii. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
368023036732853
Iuga Mircea  •  06 Aprilie 2017, 08:13

Ce sa caute Uta in liga intai ca ei nici stadion nu au ca lumea,cand ploua scot apa de pe teren cu usa de la vestiar.Plus ca regulamentul spune ca :dreptul de a juca in prima liga il are echipa cel mai bine clasata din echipele retrogradate,in cazul care Rapidul nu avea voie sa promoveze.Sunt unii care habar nu au de regulament dar posteaza si ei ca sa se afle in treaba!!!!!!!!!!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  05 Aprilie 2017, 17:58

Cum ati respectat competitia cand ati retrogradat si apoi ati luat locul lui UTA in liga 1 ??

Vezi toate comentariile (2)
Comentează