FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

EXCLUSIV Negoiță a dezvăluit adevăratul preț plătit de Anji pentru Paul Anton + Exclude plecările a doi jucători vitali

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 decembrie 2017 14:47

Ionuț Negoiță a dezvăluit care este adevărata sumă de transfer plătită de Anji Mahacikala pentru mijlocașul Paul Anton. Finanțatorul dinamovist susține că Adam Nemec și Jaime Penedo nu vor pleca în această iarnă.

Deși s-a vorbit inițial de o suma de transfer de jumătate de milion de euro, Negoiță susține că rușii au achitat 300.000 de euro pentru Paul Anton, iar Dinamo a acceptat această sumă pentru că jucătorul și-a dorit foarte mult să plece.

"Suma de transfer este de 300.000 de euro, dar, repet, a fost dorința expresă a fotbalistului să plece, așa că am acceptat această sumă", a spus Ionuț Negoiță pentru într-un interviu exclusiv acordat Gazetei Sporturilor.

Patronul lui Dinamo a adăugat că exclude plecările atacantului Adam Nemec (32 de ani) și portarului Jaime Penedo (36 de ani).

"Avem oferte pentru Nemec, inclusiv de la FCSB, dar Adam nu pleacă. Mai are contract cu Dinamo și mă aștept, cunoscându-i profesionalismul desăvârșit, să și-l ducă la bun sfârșit până în ultima zi. Trebuie să ne ajute să intrăm în play-off.

La Penedo e exact același răspuns ca la Nemec. Sunt jucători foarte importanți ai lui Dinamo și e nevoie de ei pentru a ne putea atinge obiectivele", a adăugat Negoiță pentru GSP.

Căpitanul lui Dinamo, Paul Anton, este primul jucător care s-a despărțit oficial de echipă în această iarnă, după ce a semnat cu rușii de la Anji Mahacikala. 

Citește în ediția tipărită sau în Gazeta digitală interviul complet acordat în exclusivitate de Ionuț Negoiță!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  29 Decembrie 2017, 21:13

”...rușii au achitat 300.000 de euro pentru Paul Anton, ...a fost dorința expresă a fotbalistului să plece, așa că am acceptat această sumă.... Adam nu pleacă... Trebuie să ne ajute să intrăm în play-off. La Penedo e exact același răspuns ca la Nemec. Sunt jucători foarte importanți ai lui Dinamo și e nevoie de ei pentru a ne putea atinge obiectivele...” Deci, capitanul pleaca pe 300.000 (!!!), ca asa a vrut. Nemec si Penedo nu pleaca, orice ar fi, ca fara ei nu se ating... obiectivele :-) Asadar, Anton nu conteaza, ca raman Nemec si Penedo pe salarii subtiri, nu pleaca la mai bine, ca-s dinamovisti pur sange, nu? Negoita crede ca noi suntem ca nebraska, ca balauru, ca zizu sau ca ”vocea ratiunii”!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Decembrie 2017, 20:02

adica se plateste impozit doar pe 300k, asta a vrut sa spuna.

lapusneanul
lapusneanul  •  29 Decembrie 2017, 19:57
Postat de zabalutza pe 29 Decembrie 2017, 17:24

In traducere libera: inca nu avem nicio oferta pentru Nemec sau Penedo, la prima strigare se vor duce invartindu-se!

in traducere libera inseamna ca nu intelegi ceea ce citesti...vezi ce zice de nemec ....

Vezi toate comentariile (15)
Comentează