FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ACS POLI TIMIȘOARA, AZI, 20:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

EXCLUSIV Noul președinte al lui ACS Poli explică plecarea jucătorului suspectat de legături cu mafia pariurilor și amenință liderul Ligii 1: "Putem produce surpriza"

FOTO: Gabriel Brezeanu
FOTO: Gabriel Brezeanu

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 decembrie 2017 11:08

Radu Birlică, ales vineri în unanimitate în funcția de președinte al lui ACS Poli Timișoara, a comentat plecarea croatului Josip Soljici de la echipă (detalii pe larg, aici).

"Ne-am despărțit amiabil de Soljici. Am găsit o soluție să încheiem contractul. Nu am fost mulțumiți de evoluțiile pe care le-a avut, mai ales ultimele dintre ele. Alte aspecte legate de ce îmi spuneți nu cunosc. Nu am date să îmi arate așa ceva (n.r. legăturile lui Soljici cu mafia pariurilor, detalii AICI)", a spus Birlică, în exclusivitate pentru GSP.RO.

Oficialul lui ACS Poli a vorbit și despre duelul pe care bănățenii îl vor disputa în această seară pe terenul lui CFR Cluj: 

"Avem încredere că putem produce surpriza cu CFR Cluj. Și în tur am făcut-o, acum de ce nu am repeta performanța? Mereu am făcut meciuri bune cu echipele bune, exceptând Steaua. Zic acum despre Dinamo, CFR și altele. Va fi greu, dar nu imposibil".

  • CFR Cluj - ACS Poli Timișoara se joacă în această seară, de la ora 20:00. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează