FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Noul transfer al Timișoarei a refuzat Dinamo: "Am fost în discuții cu ei, dar am fost mai încântat de oferta de la Poli"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 iunie 2017 22:01

Alexandru Țigănașu (27 de ani, mijlocaș) a ajuns la ACS Poli Timișoara după despărțirea de Poli Iași și spune că a avut discuții și cu Dinamo.

Fotbalistul a oferit un scurt interviu pentru GSP.ro:

- Alex, cum ai ajuns la Timișoara?
- Am mai avut oferte și variante, dar am întâlnit aici un proiect care pare mai bun. Am fost mai încântat de oferta de la Timișoara. Am avut discuții și cu Dinamo, și cu Voluntari, și cu Botoșani.

- Cum vezi proiectul Timișoarei?
- Timișoara a jucat foarte bine sezonul acesta. Dacă nu avea minusul acela, termina pe 7-8. Eu sper că se va face o echipă și mai bună și să avem rezultate pozitive. Sper ca lumea să vină la stadion și să fie alături de noi.

- Ce speranțe ai de la viitorul sezon?
- De ce să nu visez la play-off? E posibil orice. Trebuie să începem campionatul cum trebuie și apoi vom vedea.

- Dar ce s-a întâmplat la Iași?
- Eu unul, ca jucător, am simțit că nu e ceva în regulă la Iași și am plecat undeva unde lucrurile merg cum trebuie. Uitați-vă la Timișoara, vin jucători în fiecare zi!

130 de meciuri 
a adunat Țigănașu la CSM Poli Iași, unde a adunat 9 goluri 

Țigănașu a jucat în ultimele 5 sezoane la Poli Iași, iar înainte a evoluat pentru Astra Giurgiu și FC Botoșani. Electrosid Titu este formația la care fotbalistul și-a început cariera. 

450.000 €este cota lui Țigănașu pe transfermarkt. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (11)
chris_bu67
chris_bu67  •  26 Iunie 2017, 15:57
Postat de planetfun pe 22 Iunie 2017, 10:37

dinamo paleste si in fata lui acs poli :)))

Dinamo a pălit pe ACS Poli cu 2-0 din câte știu eu,în ultimul meci

planetfun
planetfun  •  22 Iunie 2017, 10:37
Postat de nicse pe 21 Iunie 2017, 23:40

1. este interesant cum la toate postarile despre Dinamo, comenteaza *** de la fcsb. 2. mare scula Tiganasu asta, dupa ce a refuzat Liverpool, Borusia si PSG, normal ca a considerat Dinamo lipsit de stralucire si a ales Poli. Unde oare are sanse mai mari sa ajunga in liga a doua? Orice jucator care se respecta vrea sa mearga in segunda din Romanica. 3. Felicitari oricum.

dinamo paleste si in fata lui acs poli :)))

planetfun
planetfun  •  22 Iunie 2017, 10:35
Postat de widoqq pe 22 Iunie 2017, 07:31

Poli nu a fost iubita niciodata de mitici, demni urmasi ai ciobanului Bucur. Steaua si Dinamo( stie cineva ce inseamna dinamo?)echipe ,de trista amintire bolsevica trebuiau desfiintate imediat dupa revolutia de la Timisoara. Acuma, dupa peste 20 ani de la revolutie tot put a cizma de militian si de`plotoner`.

Mostra de civilizat. Te-a batut mult vantul europeam de-ai tras concluziile astea ?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează