FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Nu a mai rezistat și l-a sunat pe Gigi Becali din cantonament: „I-a spus că nu mai iese din cameră” » De la ce a pornit totul

Cristi Tănase și Laurențiu Reghecamf
Cristi Tănase și Laurențiu Reghecamf

Articol de , - Publicat joi, 24 ianuarie 2019 13:29

Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Anamaria Prodan a vorbit despre cum lucrau Laurențiu Reghecampf și Thomas Neubert la FCSB și a povestit că în 2013, Cristi Tănase l-a sunat pe Gigi Becali și a cerut să plece de la echipă.

- Doping crezi că există în fotbal?
- Există, dar în România nu. Că le băga Reghe ozon în fund și le dădea pungulițe, ăsta e dopaj? Dușmăniile în fotbal se nasc cel mai rapid, te filmează unul că faci ceva, dacă într-adevăr îi dopezi. Vine repede unul şi te dă în primire. S-au scris tot felul de tâmpenii când a venit Neubert. El le dădea vitamine, ceva psihologic în primul rând. Era autosugestia.

"Reghe şi Neubert, metode simple într-un fotbal înapoiat"

-Ai tu siguranţa că Neubert lucra curat sută la sută?
- Ştiţi de ce au reuşit Neubert cu Reghe apelând la metode care în lume sunt fireşti? Fiindcă ei le-au aplicat în premieră într-un fotbal înapoiat. Au adus un TRX și se uitau la el că ziceai că-i mușcă. Făceau exerciții de izometrie. Până au învățat se dădeau numai cap în cap. Erau lucruri normale. Dar pentru alţii, care se suiau pe laptop crezând că e cântar şi ascultau jucătorii în camere cu cana la ureche, normal că păreau SF-uri.
Vă zic ceva în premieră legat de Cristi Tănase. Când a venit Laur la Steaua, în primul mandat, jucătorii vomitau după fiecare antrenament. Ceva cumplit! Nenorocire. Reghe a fost coșmarul vieții. Tănase l-a sunat pe Gigi și i-a zis că el nu mai face nimic, că nu mai iese din cameră. Şi era un jucător potent fizic.

Citește și: 

EXCLUSIV Cum comentează Anamaria Prodan informațiile că s-ar fi despărțit de Reghe și ar fi cu Dan Alexa: „O să anunț în gura mare: «Nu mai sunt cu Reghecampf și sunt cu cutare!». Asta sunt eu!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (12)
minell73
minell73  •  24 Ianuarie 2019, 17:19
Postat de ge3orge3 pe 24 Ianuarie 2019, 15:29

Stire de 6 ani...f interesant.

E de 6 ani, gigist fara minte, dar acum se afla mai multe. Atunci totul era mascat.

fairplayromania
fairplayromania  •  24 Ianuarie 2019, 17:08

***... incredibil..*** Prodanca...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sebastian.vettel
sebastian.vettel  •  24 Ianuarie 2019, 16:02
Postat de sebastian.vettel pe 24 Ianuarie 2019, 16:01

Intrebare: daca sunt atat de eficiente aceste antrenamente, de ce nu mai foloseste nimeni trx ? Nu vorbesc de pungute, ce nu s-a dovedit ramane folclor. Dar aceasta "normalitate" in viziunea mopului trebuie clarificata. Presupunarea mea e ca femeia asta cu compirtament becaliot e la fel de afona la fotbal precum puscariasul din pipera. E insa dependenta de putere si bani, iar caracterul infect o face perfecta pentru fauna fotbalului romanesc.

*presupunerea, comportament

Vezi toate comentariile (12)
Comentează