FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV S-a deschis taraba: nu doar Mircea Rednic e interesat să cumpere Dinamo! Lista celor care vor să investească e mai mare

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iunie 2019 10:29

Nu doar Mircea Rednic e interesat să cumpere clubul Dinamo de la Ionuț Negoiță. Lista celor interesați, mai bine spus ai celor care au întrebat vizavi de subiectul preluării clubului, s-a mărit în ultima vreme.

Dinamo a deschis tarabă.

În plin război civil cu suporterii, Ionuț Negoiță vrea să vândă clubul sau, mai bine zis, procente din el. Acum, e promoție.

3 milioane de euro pentru 51 la sută sau 3,7 milioane de euro pentru 67 la sută, cu plata în rate

Dar în orice situație, să-și păstreze și el procente sau o funcție în club, să aibă un vot, important.

În afara lui Mircea Rednic mai sunt Horia Sabo, recomandat de Florin Prunea, mai mulți oameni de afaceri din India, recomandați de Adrian Mutu, dar și Claudiu Florică, un controversat om de afaceri român.

Primii care și-au arătat disponibilitatea de a prelua clubul, în primăvara 2018, sunt cei din Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo”, susținuți de mulți suporteri din România și din Diaspora.

Contactat de GSP, Prunea a fost reticent: „Îl cunosc pe Horia Sabo. Avem o relație decentă, dar nu am vorbit cu el vreodată pentru a veni finanțator la Dinamo. Aceasta este o chestiune care depinde exclusiv de domnul Negoiță”.

Ieri, Gsp.ro a prezentat oferta făcută lui Rednic. Mircea este susținut de nucleul dur al Pch în demersul lui de a prelua clubul, dar sursele ziarului au prezentat azi-noapte motivele pentru care "Puriul" nu ar dori să-și pună economiile la bătaie.

 Citește și:

Ionuț Negoiță confirmă GSP.RO: „Suporterii îl vor pe Rednic la Dinamo, atunci îi vând lui clubul” + mesaj pentru ultrași

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
ticbis
ticbis  •  15 Iunie 2019, 22:00

Bai baieti, linistiti-va! Nimeni nu cumpara Dinamo, ca n-are pe ce da banii! Nici macar UN LEU!

paparazzi
paparazzi  •  15 Iunie 2019, 21:55

Cheama si suporterii....sa vada Rednic ce cumpara!!!

chris_bu67
chris_bu67  •  14 Iunie 2019, 15:51
Postat de Constantin Ionut Florin pe 14 Iunie 2019, 14:06

Nucleul dur format din 50 de analfabeți :)))

nu te crede mai breaz,că nu ești!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close