FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI SFÂNTU GHEORGHE

EXCLUSIV Număr record de abonamente vândute de Sepsi + de ce echipa va fi nevoită să joace în alt oraș la finalul anului

FOTO: Bogdan Bălaș
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2018 13:47

Interesul dinaintea noului sezon este unul mare la Sfântu Gheorghe, acolo unde Sepsi se pregătește pentru cel de-al doilea sezon din istorie în Liga 1. La 10 zile după ce au fost puse în vânzare, au fost achiziționate deja peste 800 de abonamente. 

Așteptările oficialilor lui Sepsi sunt ca numărul abonamentelor vândute să treacă de 1.000, ceea ce ar reprezenta 25% din capacitatea stadionului de 4.500 de locuri.

În play-out, când evoluțiile echipei au fost extrem de consistente, Sepsi a jucat aproape fiecare meci cu casa închisă, lucru care e așteptat să se repete și în noul sezon. 

"Suntem foarte bucuroși să vedem interesul pentru echipa noastră. Au contat mult rezultatele din prima parte a acestui an. Ne așteptăm la mai bine de 1.000 de abonamente vândute și suntem convinși că numărul ar fi fost și mai mare dacă nu am fi fost obligați ca în finalul lunii noiembrie și începutul lui decembrie să jucăm la Ploiești, atunci când temperaturile vor fi scăzute, iar gazonul nu ne va mai permite să evoluăm la Sfântu Gheorghe.

Le mulțumim fanilor și îi așteptăm într-un număr cât mai mare încă de la primul meci", a declarat managerul Janos Bokor. 

 08 09
*Prețurile sunt în lei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
bazileon
bazileon  •  18 Iulie 2018, 14:41

Succes, Sepsi! Si daca se poate, fara prostia ria-ria!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează