FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV O echipă calificată în primăvara europeană e cu ochii pe un fotbalist din Liga 1! Culisele unei mutări neașteptate

Martin Fraisl (în negru) a primit 6 goluri în cele 3 meciuri pentru Botoșani. Trei dintre ele sunt în meciul cu FCSB, pierdut 1-3 de echipa sa
Martin Fraisl (în negru) a primit 6 goluri în cele 3 meciuri pentru Botoșani. Trei dintre ele sunt în meciul cu FCSB, pierdut 1-3 de echipa sa

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2019 09:29

Venit în vară la FC Botoșani, Martin Fraisl (25 de ani) ar putea pleca în vară la o formație calificată în primăvara europeană.

Goalkeeperul austriac a prins doar 3 partide în tricoul moldovenilor, două în campionat și una în Cupa României, însă este pe lista lui Rapid Viena, fosta adversară a lui FCSB din play-off-ul Europa League.

Fraisl a fost recomandat acolo de un fost antrenor de portari pe care l-a avut, acum și el în stafful lui Rapid Viena. Formația austriacă l-a urmărit și sunt șanse mari ca în vară să-i facă o ofertă pentru a semna.

Cum în acest moment portarul mai are un an și jumătate de contract cu Botoșani, sunt șanse ca moldovenii să se aleagă și cu o sumă de bani în schimbul lui Fraisl.

Concurența pentru Fraisl va fi una mare la Rapid Viena, unde îl va avea adversar pe post pe Richard Strebinger, portar de 26 de ani cotat la 4 milioane de euro, trecut și pe la Werder Bremen.

150.000 €este cota lui Fraisl pe transfermarkt.de

FC Botoșani mai are un jucător austriac în lot. Este vorba despre Marcel Holzmann, fotbalist adus în această iarnă. Acesta a fost titular ieri în partida cu Dinamo și a avut o evoluție destul de sigură, în ciuda faptului că din minutul 15 a evoluat cu dureri musculare. A fost notat cu 6 în Gazeta Sporturilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează