FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - ASA TÂRGU MUREȘ, AZI, 18:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

EXCLUSIV Obiectiv îndrăzneț pentru cel mai tânăr marcator din Liga 1 din acest sezon: "Vrem să evităm și locul de baraj"

Articol de - Publicat vineri, 19 mai 2017 13:34

Yasin Hamed, puștiul de doar 17 ani al celor de la Pandurii, are obiective ambițioase în acest final de play-out: speră că echipa sa va evita inclusiv poziția ce duce la baraj!

"Noi vom lupta până în ultima clipă și sperăm nu doar să ne salvăm de la retrogradare, ci și să evităm locul de baraj. 

Avem încredere în noi, mai ales în Stoican, este un antrenor care știe ce vrea de la noi și vrea să obțină tot ce e mai bun. Ne-am dori să continuăm împreună în Liga 1 și avem speranțe că așa va fi', a declarat Yasin Hamed, în exclusivitate pentru GSP.RO.

Cu patru etape înainte de finalul play-out-ului, Pandurii se află pe locul șapte, cu 20 de puncte, la trei lungimi de Concordia și ACS Poli, ocupantele locurilor 5 și 6. 

  • Partida dintre Pandurii și ASA Târgu Mureș se dispută azi, de la ora 18:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV.

Citește și: INTERVIU EXCLUSIV Voi ce făceați în 1999? Cel mai tânăr marcator al sezonului: "De la gol țin minte doar că alergam nebunește spre banca de rezerve!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează