FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ACS POLI, SÂMBĂTĂ 25 NOIEMBRIE, 18:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

EXCLUSIV Oficialii unei echipe din Liga 1 au reacționat, după ce un fotbalist a amenințat cu plecarea: "Abia a venit, nu avea când să adune restanțe! Nu are unde să plece"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 noiembrie 2017 11:19

După ce togolezul Camaldine Abraw (27 de ani) a venit cu bagajele făcute la antrenamentul celor de la ACS Poli Timișoara, amenințând că va pleca de la echipă, oficialii echipei anunță că acesta nu are restanțe financiare.

"Nu pot înțelege de ce a făcut asta. El e nou venit, nici nu avea când să aibă restanțe financiare. E clar că a adus un prejudiciu de imagine uriaș clubului si va fi sancționat conform regulamentului de ordine interioară.

Domnul Popa i-a făcut referat și azi este chemat la o discuție. Nu are unde să plece, e jucătorul nostru si va fi în lot pentru următoarea partidă de campionat", a zis Radu Birlică, vicepreședinte lui ACS Poli pentru GSP.ro.

La antrenamentul de joi, Abraw a venit cu bagajul făcut, acuzând unele restanțe financiare și i-a amenințat pe timișoreni cu plecarea. Atacantul a marcat un gol în 4 meciuri din Liga 1. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close