FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV Omul care l-a adus pe Gnohere în România a semnat cu Astra » Ce funcție va ocupa

Articol de - Publicat vineri, 06 iulie 2018 11:29

Astra Giurgiu, campioana de acum doi ani, a reușit o mutare managerială importantă. Patronul Ioan Niculae s-a înțeles cu Mihai Joița, care va deveni noul manager sportiv al giurgiuvenilor.

"Mă bucur că am ajuns la acest club, unul important al României. Deja am început treaba, dorim să facem o echipă puternică, una interesantă care să poată face performanță, dar să atragă și atenția străinilor și să vândă fotbaliști pe milioane de euro.

Mă bucur că voi colabora cu Dani Coman, avem o relație foarte bună. Suntem amândoi tineri, vedem fotbalul la fel. Vom juca împotriva Stelei în prima etapă, trebuie să ne mișcăm repede", a declarat Mihai Joița pentru GSP.ro

Fost conducător la Petrolul, Joița este cel care a adus în România jucători precum Fwayo Tembo, Harlem Gnohere sau Younes Hamza.

Citește și:  Astra a adus un fost golgeter din Liga 1! EXCLUSIV Primele reacții după transfer

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
marius.bxl
marius.bxl  •  06 Iulie 2018, 20:01

Daca ai putea să-l aduci pe faraonul mo salah care este cel mai mare faraon dintre toti faraonii.te rog.merci

Vezi toate comentariile (1)
Comentează