FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Omul pe care Gigi Becali a fost la un pas de a da un milion de euro și-a reziliat contractul cu fosta echipă » Discuții cu 3 cluburi de play-off, inclusiv CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iunie 2018 13:21

Alberto Cobrea (27 de ani) s-a despărțit surprinzător în această vară de FC Botoșani, formație la care în sezonul trecut a strâns 33 de meciuri în toate competițiile.

Mutarea este cu atât mai surprinzătoare cu cât portarul fusese, în iarnă, pe lista celor de la FCSB. Gigi Becali s-a arătat interesat de serviciile goalkeeperului care a mai fost la Chiajna, Petrolul și Dinamo.

Atunci, Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, a cerut 1 milion de euro în schimbul lui Cobrea, iar Becali s-a reorientat rapid și l-a luat pe Cristi Bălgrădean.

Negocieri cu trei cluburi

Liber după despărțirea de Botoșani, Alberto Cobrea a fost în discuții cu trei cluburi din România. Este vorba despre CFR Cluj, Poli Iași și CS U Craiova.

Deocamdată nu este nimic concret, însă portarul așteaptă să-și termine cât mai repede vacanța și să reintre în circuit:

"Am o vacanță prelungită, dar sper să nu se lungească foarte mult. Sunt gata de o nouă provocare, tocmai de asta am cerut rezilierea contractului. Le mulțumesc celor de la Botoșani pentru că m-au înțeles", a zis Cobrea pentru GSP.RO.

"Nu era momentul pentrun un transfer la FCSB"

Întrebat despre interesul celor de la FCSB, portarul nu regretă faptul că transferul nu s-a realizat în vară:

"Cred că nu a fost momentul potrivit, indiferent că oferta a fost de la FCSB sau de la alt club. Eram căpitan la Botoșani și nu era corect față de colegii mei să stau cu mintea în altă parte.

Discuțiile cu FCSB au avut loc chiar într-o perioadă cu meciuri foarte importante și am considerat, din respect pentru familia creată la Botoșani, că trebuie să rămân concentrat pe acel proiect.

Nu îmi pare rău absolut deloc. Acum sper să găsesc rapid o echipă unde să-mi găsesc motivația potrivită pentru a progresa", a mai zis Cobrea.

"Eu îl vând pe Cobrea cu un milion de euro. Punct! Cu domnul Becali mai pot negocia în jos. Dacă nu îşi ia portar, e o echipă moartă. Trebuie luat portar, altfel eşti zero, e ratat sezonul. Dacă am un preţ bun, îl vând pe Cobrea" Valeriu Iftime în urmă cu 6 luni

14 meciurifără gol primit a avut Cobrea în 32 de meciuri de campionat

600.000 €este cota lui Alberto Cobrea pe transfermarkt

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
mosvasile
mosvasile  •  27 Iunie 2018, 09:56

Dupa cum fugea din poarta- la acel meci de pomina cu fcsb-ul,scor 0-3-nici asta nu e poama buna!Face conducerea blat,dar dupa aceea nu mai are nici o autoritate asupra jucatorilor!Acel blat i-a costat scump pe cei de la Botosani, nemaicastigand nici un meci si ratand play-off!

10202925648180625
Eugen Qy  •  26 Iunie 2018, 23:15

Eu chiar daca am vazut aceasta greseala si inca vreo 2, nu pot CRITICA intrucat nu apare si scriu degeaba !

2196068220422239
Silviu Dobrea  •  26 Iunie 2018, 21:17

Un politist cu casa in constructie este unul din oamenii care abia asteapta sa se termine concediul..

Vezi toate comentariile (6)
Comentează