FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Opoziția dezertează la CFR! Cutremur la toate nivelurile după plecarea lui Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iulie 2018 16:23

Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR Cluj, a anunțat că va părăsi și el campioana României, după ce i-a fost reziliat contractul antrenorului Edward Iordănescu.

"Am început un proiect în vara lui 2017 cu aducerea lui Dan Petrescu, după care am continuat cu Edi Iordănescu, despre care noi am crezut că e cel mai bun să ducă mai departe munca la CFR.

Odată cu despărțirea de Edi, e clar că patronatul are alte idei, alte principii, iar noi vedem lucrurile altfel și vom pleca pentru că am pornit toți la același drum. Și eu, și Marius Bilașco, și Marian Copilu nu mai putem rămâne aici odată cu plecarea lui Edi", a declarat Mara pentru GSP.ro.

Scandal intern cu Mureșan

Mara, Copilu și Bilașco au căzut victime taberelor înființate la CFR. Alături de ei a plecat și Cristi Bobar, director sportiv la echipa secundă a clubului.

Mureșan și Zamfir pe de-o parte și Mara, Bilașco și Marian Copilu, de cealaltă parte. Ultimul a căpătat puteri sporite din partea patronului Nelu Varga, fiind totodată și cel care l-a adus pe Dan Petrescu.

Odată cu apariția rezultatelor slabe, tabăra formată din Mureșan și Zamfir a identificat mai multe probleme și i-au transmis lui Nelu Varga că echipa nu mai poate merge cu Edward Iordănescu, pe care clubul l-a dat afară azi.

300.000 €a primit Edward Iordănescu pentru că a acceptat să-și rezilieze contractul cu CFR Cluj. Clauza era de 700.000 de euro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
126791918017681
Danezul Gramada  •  26 Iulie 2018, 18:44

*** și cu Mourihno pe bancă anul asta o să prindă play off ul la fel ca Dinamo anul trecut. Că tot se ajuta reciproc, ca să încurce steaua și se încurcă prostii singuri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

roadghost
roadghost  •  26 Iulie 2018, 18:03

Nu imi sta in fire sa numar banii altuia dar nu pot sa nu observ cat de privilegiati sunt mascaricii astia din fotbalul nostru, cat de usor a facut Edi 300k!! Si asta ca rasplata pt niste esecuri...pai in conditiile astea tot sa fii concediat fratioare, ce sa te mai strofoci sa fii si eficient??!!

daniaania
daniaania  •  26 Iulie 2018, 17:23

Si nu este normal ce se intampla ??Ba este, Muresan, Zamfir si Sandu au fost si sunt oamenii de baza. Bilasco, Mara, Copil intermediari. Au gresit multe si acuma se intorc spre ei, au clacat. Plus nici jucatorii nu l-au dorit pe Edi. Conceicao stie ce are de facut. HAI CFR !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează