FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV Patronul Astrei și-a ales favoritul pentru a-l înlocui pe Gigi Mulțescu

Eugen Neagoe când era secundul lui Victor Pițurcă
Eugen Neagoe când era secundul lui Victor Pițurcă

Articol de - Publicat luni, 04 iunie 2018 18:57

Gheorghe Mulțescu și-a încheiat contractul cu Astra, iar în acest moment formația giurgiuveană e în căutarea unui tehnician care s-o pregătească sezonul următor.

Claudiu Niculescu, Leo Grozavu, Ionuț Badea și Eugen Neagoe sunt cei patru antrenori care au fost pe lista patronului Ioan Niculae. Neagoe, actualul antrenor de la Sepsi, e singurul care a rămas în cărți, mai ales că e un tehnician cu experiență și a primit referințe bune de la Victor Pițurcă, cei doi fiind colaboratori la Steaua, Al Ittihad și echipa națională.

Ionuț Badea era și el pe placul lui Ioan Niculae, dar antrenorul a refuzat oferta, fiind implicat în proiectul de la Concordia Chiajna, pe care vrea să-l continue și sezonul viitor.

Eugen Neagoe (50 de ani) le-a antrenat până acum pe Universitatea Craiova, Pandurii Tg. Jiu, Drobeta Turnu Severin, Steaua, Poli Iași, Sepsi Sf. Gheorghe și a fost secundul lui Pițurcă la națională.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
minell73
minell73  •  04 Iunie 2018, 23:05

Nu-l mai comparati pe Niculae cu Becali. Asa cum este el, nu s-a bagat niciodata peste antrenor. Daca nu i-a convenit de el, l-a schimbat.

marius.bxl
marius.bxl  •  04 Iunie 2018, 21:34

Sa antreneze nicolaie ca altu nu lai vine la dictatura

cpt.ahab
cpt.ahab  •  04 Iunie 2018, 21:05
Postat de sibelius pe 04 Iunie 2018, 20:18

Crezi ca pleaca Neagoe de la un club stabil financiar,patron normal si suporteri la unul care sta pe un butoi de pulbere, joaca cu tribunele goale si are un Becali mai carpanos pe post de patron?

Așa socot și eu. Neagoe trebuie să fie masochist să lase Sepsi pentru Astra!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează