FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

EXCLUSIV Pelici riscă să fie demis de la Hermannstadt! Un fost tehnician de la Dinamo e favorit să preia echipa

Articol de GSP - Publicat joi, 04 octombrie 2018 23:17

Înfrângerea cu FCSB, 1-3, i-ar putea fi fatală lui Alexandru Pelici, care ar putea fi demis în scurt timp de la FC Hermannstadt.

Șefii echipei de pe locul 13 negociază rezilierea contractului antrenorului de 44 de ani, fiind nemulțumiți de prestația echipei nou-promovate. Cu Pelici pe bancă, sibienii au acumulat 7 puncte în 10 meciuri, cu 4 peste FC Voluntari, ultima clasată. 

Pelici a preluat-o pe Hermannstadt în iulie 2017 și a promovat-o fără emoții. Favorit să-i ia locul este Vasile Miriuță. Antrenorul de 50 de ani este liber de contract din februarie 2018, când a fost demis de Dinamo.

Vezi și: VIDEO Moruțan, olimpian! Schimbarea făcută de Dică în minutul 38 a resuscitat-o pe FCSB cu Hermannstadt, la Târgu Mureș

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
adicn
adicn  •  05 Octombrie 2018, 10:28

Primul motiv e faptul că o adus prea mulți jucători noi, și n-o reușit să-i integreze. E clar că acum nu mai avem echipa care o aveam sezonul trecut, paradoxal, deși dpdv calitativ, avem jucători mai buni. Al doilea, îmi păstrez părerea de ceva vreme, cu tot respectul, echipa nu joacă nimic, nici atac, nici apărare, asta fiind vina conducerii tehnice. Deși nu-mi place antrenorul Pelici, îl prefer oricând, mâncătorului de gulaș, care o devenit în câțiva ani de stat în Ungaria, mai ungur decât ungurii...bleahh, grețos personaj!

1615510982050748
Corneliu Dumitrascu  •  05 Octombrie 2018, 06:43

acest om este un profesionist serios.decit sa il schimbe pe el,mai bine ar intari echipa cu jucatori.stau prost rau la valoare individuala.

tipsy
tipsy  •  05 Octombrie 2018, 04:08

Pelici asta pare antrenor bun. Imi amintesc acum ceva ani cand a promovat vointa sibiu si s a descurcat onorabil, desi aveau niste jucatori de credeam ca nu fac nici 2 pcte in divizia a. Pe amaratii astia i a promovat lejer si i a dus in finala cupei.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează