FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

EXCLUSIV Plecări în masă de la un club de Liga 1! Trei au reziliat, alți trei sunt pe listă

Articol de - Publicat luni, 07 ianuarie 2019 21:33

Hermannstadt l-a luat pe Sergiu Popovici azi, însă pe lista de plecări s-au înscris mai multe nume. Trei jucători au reziliat deja contractele, iar alți 3 vor urma.

Bogdan Rusu (atacant - 28 de ani), Luis Ali (mijlocaș ofensiv - 24 de ani) și Jordan N'Kololo (mijlocaș ofensiv - 26 de ani) au ajuns la o înțelegere cu Hermannstadt și vor pleca.

De la formația sibiană vor mai pleca în zilele următoare și Bruno Chalkiadakis (mijlocaș ofensiv), Răzvan Began (portar - 22 de ani) și Abdurahimi Besart (mijlocaș - 26 de ani).

Președintele Teodor Birț a spus încă de la finalul lui decembrie că dintre cei 9 jucători vor pleca, unii dintre ei vor fi împrumutați la alte echipe:  "Pur și simplu n-au unde să joace și e păcat să-i ținem degeaba".

A venit ȘI UN CROAT!

Pe lângă Popovici, FC Hermannstadt s-a înțeles și cu vârful croat Ivan Lendric (27 de ani). Este un produs al celor de la Hajduk Split. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Zulte Waregem, SV Kapfenberg, Celje, Milsami Orhei, Zeljeznicar, Lens sau Olimpia Ljubljana.

CITEȘTE ȘI:

Curățenie de iarnă: 9 jucători sunt OUT: "Nu au unde să joace" + acord pentru transferul unui atacant

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close