FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Portarul titular din echipa campioană a Viitorului și-a găsit echipă! Anunț-surpriză: continuă în Liga 1

Victor Rîmniceanu și impresarul Bogdan Apostu la negocierile cu Sepsi Sfântu Gheorghe
Victor Rîmniceanu și impresarul Bogdan Apostu la negocierile cu Sepsi Sfântu Gheorghe

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 ianuarie 2018 15:00

Victor Rîmniceanu (27 de ani) a plecat de la Viitorul în această iarnă, dorind să-și rezilieze înțelegerea cu formația lui Gică Hagi. Portarul n-a stat mult fără echipă.

La doar câteva zile după plecarea de la formația constanțeană, portarul s-a înțeles cu Sepsi Sfântu Gheorghe, formația care s-a întărit serios în această iarnă în speranța că va reuși să-și atingă obiectivul, adică evitarea retrogradării.

Rîmniceanu a semnat un contract pe 6 luni cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon cu Sepsi și în cel mai scurt timp se va alătura lotului condus de Eugen Neagoe.

Victor Rîmniceanu va purta numărul 1 la Sepsi, unde are mari șanse să fie titular. Îi mai are pe post pe Roland Niczuly, Csongor Fejer și Bogdan Miron, toți cu o experiență cu mult sub cea a fostului campion al României. 

Primele reacții: 

"Am ales Sepsi pentru că e un proiect frumos, nu e un pas înapoi. Am refuzat anumite oferte din Danemarca, Norvegia, Kazahstan, Israel și Polonia pentru a veni aici. Chiar mi-au făcut o propunere tentantă. Recunosc că am venit și pentru domnul Eugen Neagoe, care e un antrenor deosebit. Îmi plac provocările și asta cred că e una importantă", a zis Victor Rîmniceanu pentru GSP. 

"A venit la fix acest transfer, ne doream un portar cu experiență. Noi avem doi tineri de perspectivă, dar aveam nevoie de un număr 1. Suntem cât se poate de mulțumiți că ne-am înțeles. Ne mai dorim un număr 10 și un alt mijlocaș central, închizător, dar și cu ceva valențe ofensive. Putem spune că suntem mulțumiți cum ne-am mișcat până acum. Ne-am acoperit bine, iar asta s-a văzut în jocurile amicale. Fața echipei s-a schimbat mult. Vine și Victor acum, chiar stăm bine în cam toate compartimentele", a zis Janos Bokor, președintele lui Sepsi pentru GSP.RO.

"Țin să-i mulțumesc personal lui Gică Hagi pentru faptul că ne-a înțeles și a renunțat la orice sumă compensatorie pentru Victor în urma discuției pe care am avut-o în Antalya. A demonstrat încă o dată, asta dacă mai era nevoie, că apreciază jucătorii care l-au ajutat, iar Victor face parte din această categorie. Au existat 3 oferte concrete pentru el. Una din Kazahstan, una din Norvegia plus cea de la Sepsi. Am ales împreună Sepsi pentru proiectul frumos de aici. Cei de la Sepsi și l-au dorit foarte mult. Sunt convins că a făcut alegerea potrivită, iar împreună vor avea rezultate notabile", a zis impresarul Bogdan Apostu.

sepsi
BURSA TRANSFERURILOR LA SEPSI SF. GHEORGHE

Antrenor: Eugen Neagoe (confirmat)
Veniri: Hamed (CFR Cluj), Chiriță (CFR Cluj), Dalmau (Atl. Levante), Ousmane Viera (Adanaspor), Kuku (Botoșani), Simonovski (FC Lahti), Obsivac (FC Atyrau), Sato (Horsens), Filipe Oliveira (Anorthosis), Gorrin (Wellington Phoenix)
Plecări: Răduțoiu, Damian, Thiaw, Huiban, Grecu, Astafei, Iovu (toți cu contractele reziliate)

900.000 €de euro este cota lui Rîmniceanu pe transfermarkt

10 meciuri 
meciuri fără gol primit are portarul în Liga 1 în acest sezon. Are 18 apariții între buturile campioanei României

13 goluri a primit Rîmniceanu în acest sezon în 1620 de minute jucate

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  27 Ianuarie 2018, 07:27

parashuta....se sare cu ea din avion :D

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  26 Ianuarie 2018, 22:59

lasa, ca pleci tu la culcare.... :P

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  26 Ianuarie 2018, 22:58

hai ca te-am inteles din prima, simpaticule ! :))))))))))))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează