FOTBAL  »  Superliga  »  PLECARE

EXCLUSIV Portiță pentru Ionuț Negoiță? Omul dorit cu insistență tocmai și-a dat DEMISIA

Cornel Șfaițer
Cornel Șfaițer

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iunie 2018 11:50

Cornel Șfaițer (52 de ani), omul de care se leagă ultimii 20 de ani de istorie ai clubului din Botoșani, a luat decizia de a părăsi clubul moldovean. 

Fostul președinte de onoare al celor de la Botoșani a făcut astăzi public anunțul despărțirii. Decizia fusese luată cu o săptămână în urmă, motivele fiind discrepanțele dintre strategia gândită de el și modul în care oamenii din club văd viitorul formației care a terminat sezonul trecut pe locul 2 în play-out-ul Ligii 1. 

"N-am mai fost pe aceeași lungime de undă în ultimul an. Au fost niște păreri opuse între mine și restul oamenilor din conducere. Am decis să fac un pas în spate din fotbalul botoșănean. Momentan mă voi concentra pe afacerile personale", a declarat Șfaițer pentru GSP.ro. 

Odată cu Șfaițer va pleca și Anton Heleșteanu, directorul sportiv al formației. Locul lor va fi luat de Marius Croitoru.

Portiță pentru Negoiță?

Ionuț Negoiță l-a dorit pe Șfaițer la Dinamo la sfârșitul lui 2017. Tratativele au fost îngreunate atunci de poziția ocupată de fostul președinte botoșănean. Discuțiile între cei doi s-au făcut atunci fără perdea.

"Am discutat cu domnul Negoiță, a rămas să mai discutăm, orice e posibil. O să mai avem discuții! Am vorbit, dar vom vedea. La Dinamo e nevoie de o strategie bine pusă la punct, una sănătoasă, cu mult echilibru și răbdare", confirma Șfaițer discuțiile în octombrie 2017.

Vezi și: EXCLUSIV Povestea președintelui din Liga 1 care e suporter al "câinilor": "Veneam să văd Dinamo - Steaua pentru că nu eram sigur că TVR va transmite meciul" » Cât a fost de aproape de a conduce clubul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
magic4ever
magic4ever  •  18 Iunie 2018, 12:59

Avem atatea foste glorii care ar merita sa fie presedinte la Dinamo si Negoita vrea sa il puna presedinte pe Cornel Șfaițer care nu are nici o legatura cu Dinamo?!?!?! PLEACA NEGOITA!!!

dinamo100
dinamo100  •  18 Iunie 2018, 12:54

Nu am inteles, Negoita l-a dorit pe Svaiter ca sa face ce?! Sa fie presedinte la Dinamo?! Si ce sa faca Svaiter fara bani?!! Dinamo are nevoie de cineva cu capital, nu de ...presedinti, directori si alte persoane in schema care oricum nu pot face nimic fiindca decizia financiara e la Negoita.

rocky2
rocky2  •  18 Iunie 2018, 12:46

Asta-i face...emmentaler!:)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează