FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Prăbușit inert pe gazon, ivorianul dorit de Rednic la Dinamo așteaptă verdictul doctorilor » Luana Rednic: "Și tata mi-a leșinat din senin"

Luana Rednic, alături de tatăl său // FOTO: Gazeta Sporturilor
Luana Rednic, alături de tatăl său // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 06 decembrie 2018 12:55

Fundalul Abdel Diarra (23 de ani) a dat probe în ultimele săptămâni în "Ștefan cel Mare" și se pregătește să semneze un contract cu Dinamo până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire.

Miercuri seară, însă, GSP.ro a descoperit și a publicat imagini șocante cu fundașul central ivorian în timp ce se prăbușește din senin pe teren într-o partidă disputată anul trecut în Suedia.

Diarra a fost transportat la spital, iar doctorii au pus căderea jucătorului pe seama unei lovituri la cap suferite anterior în timpul meciului Syrianska - Atvidabergs FF 3-0, din liga a doua suedeză.

Scena de groază seamănă izbitor cu momentul în care un alt dinamovist de origine africană, Patrick Ekeng, a sucombat pe gazon în 2016.

Ce s-a întâmplat în această dimineață

În această dimineață, Diarra a mers la Institutul Național de Medicină Sportivă din București pentru analize înainte de a semna contractul.

"Așteptăm rezultatele. Jucătorul nu ne-a spus despre episodul din Suedia. Am vorbit și cu tata despre asta și stăm să vedem ce zic doctorii. Nu ne îngrijorează situația lui. Și tata mi-a leșinat din senin și totul era din cauza unei dureri puternice la genunchi", a declarat pentru GSP.ro Luana Rednic, fiica impresar a antrenorului.

 

Atenție, IMAGINI ȘOCANTE! Scene terifiante cu Diarra, fundașul dorit să întărească apărarea lui Dinamo. Fundașul s-a prăbușit anul trecut pe gazon la fel ca Ekeng -->>> https://bit.ly/2E1PrrW

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Miercuri, 5 Decembrie 2018

Capturi cu momentul terifiant:

Vezi și: VIDEO Atenție, IMAGINI HORROR! Pe cine aduci, Rednic? Fundașul Diarra s-a prăbușit pe gazon la fel ca Ekeng. Scene șocante cu africanul dorit să întărească apărarea lui Dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
vikingul_vs
vikingul_vs  •  06 Decembrie 2018, 15:49
Postat de Dinu Stefan pe 06 Decembrie 2018, 14:28

vichinge,am fost olimpic la romana si in materie de minimo ! minimao pierde cu flacara moreni in stefan cel mare cu 2-3 ! intrebarea de 50 de puncte pt voi,haldanii este: a carui postelnic era flacara ?! si bonus : cati sateliti avea minimao in dimanoviada anilor 1985-1990,daca scadem steaua,craiova si timisoara ?

'' am fost olimpic la romana '' se vede ...ai grija la ciortan

vikingul_vs
vikingul_vs  •  06 Decembrie 2018, 15:47
Postat de Dinu Stefan pe 06 Decembrie 2018, 14:29

imi pare rau vichinge,eu dadeam la crap si cand colo sare un pelikan ! bine e sa fi kior in tara orbilor !

sa nu-ti sara o anaconda in gat ...take care

1734769259936803
Cezar Căruntu  •  06 Decembrie 2018, 15:27

Luana, eu mă uit pe clasament și văd că Voluntri a făcut mai multe puncte în ultimele 4 etape decât tac-tu cu Dinamo, ceea ce mă face să leșin instantaneu. Să mă îngrijorez? O fi de la genunchi sau pe fond nervos?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează