FOTBAL  »  Superliga  »  PETRECERE

EXCLUSIV Prima reacție din partea oficialilor Chiajnei, după petrecerea de pomină din mijlocul săptămânii: "Cum să îi penalizez?"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 29 septembrie 2017 10:58

Unii dintre jucătorii Concordiei Chiajna au petrecut în seara de joi alături de lăutari (detalii AICI), însă președintele clubului ilfovean susține că aceștia aveau aprobare pentru a sărbători ziua de naștere a unui membru din staff-ul administrativ.

Contactat de Gazetă, Cristian Tănase, președintele Concordiei Chiajna, a adăugat că jucătorii au putut petrece timp de trei ore și că această perioadă nu a fost depășită de niciunul dintre cei participanți la petrecere, astfel că nu vor exista sancțiuni.

- Domnule Tănase, ați văzut filmarea de la petrecerea jucătorilor dumnevoastră? Au sărbătorit victoria cu Dinamo?
- Da, am văzut filmarea, dar n-a fost nicio petrecere pentru meciul cu Dinamo. A fost ziua unui angajat din staff-ul administrativ al clubului, la care jucătorii țin foarte mult.

- E normal să stea la astfel de petreceri în timpul sezonului?
- Au avut aprobarea clubului și a antrenorului principal pentru a participa la serbare maximum trei ore. Și nu a depășit niciunul.

- Deci nu se pune problema de vreo penalizare?
- Nu, domnule, cum să îi penalizez dacă au avut acceptul meu? Sunt băieți de caracter, care știu ce au de făcut în continuare și poate chiar meritau o descătușare după perioada mai puțin fastă din campionat peste care au trecut. Acum suntem pe drumul cel bun, așa că meritatu puțină destindere.

Petrecerea de la Chiajna a avut loc la o zi după succesul obținut de ilfoveni în "Ștefan cel Mare", 3-2 în fața lui Dinamo. Următorul meci al Concordiei va avea loc luni, în deplasare cu FC Voluntari.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  29 Septembrie 2017, 13:48
Postat de para.para pe 29 Septembrie 2017, 12:15

Problema e ca niciun fecesebist de la hartia asta n-a fost invitat pentru ca au fost lasati sa impacheteze in continuare peste.

Prost te-ai nascut, prost esti, si vei ramane pana iti canta popa in curte.

para.para
para.para  •  29 Septembrie 2017, 12:15

Problema e ca niciun fecesebist de la hartia asta n-a fost invitat pentru ca au fost lasati sa impacheteze in continuare peste.

ray51
ray51  •  29 Septembrie 2017, 12:14

Cum s-a nascut asta exact intr-o zi care avea sa fie peste ani, la o zi dupa o victorie de renume ilfovean. O victorie care va fi trecuta in cartea de aur a echipei Concordia.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close