FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Prima victimă după umilința istorică cu Lazio! A fost dat afară de Becali » Unde pleacă: transferul se face în 24 de ore

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 22 februarie 2018 22:15

Făcut praf de Gigi Becali după meciul cu Dinamo, 2-2, Gabriel Enache, a fost trimis la echipa a doua a FCSB-ului, fiindu-i sugerat că nu va mai avea nicio șansă. N-a fost luat în lot de Nicolae Dică pentru meciul cu Lazio, chiar dacă avea în lot un singur fundaș dreapta, iar în cursul zilei și-a reziliat contractul cu vicecampioana României.

Chiar dacă mai avea contract până în iunie 2021 cu Steaua și un contract de 16.000 de euro pe lună, Enache și-a dat seama că nu mai are nicio șansă să prindă lotul. Și-a sunat impresarul, pe Anamaria Prodan, și-a reziliat contractul și poate semna cu orice formație din postura de jucător liber de contract.

Cotat la 650.000 de euro conform transfermarkt.de, Enache poate ajunge în Rusia acolo unde are o ofertă tentantă.

"Enache nu mai are ce căuta la Steaua, să fie sănătos, la revedere. Nu o să-l mai vedeți niciodată pe teren!" Gigi Becali, după egalul cu Dinamo, 2-2

Ce spunea Enache în ultimul său interviu

# "Lumea mă înjura că eu eram pe partea dreapta și stăteam pe loc, când faza era pe partea stângă. Pentru mine e deja prea mult, dar am încercat să nu mai bag în seamă. Deși auzeam, încercam să demonstrez că nu aud jignirile"
# "Nu citesc presa și cred că a fost o idee bună s-o evit. Eu mă simt liniștit, deși știu că sunt foarte mulți oameni care urmăresc să-mi facă rău. Am evitat lucrurile astea și mi-a fost mult mai bine"
# La un moment dat, am citit presa și am văzut că cel mai slab om de pe teren eram eu. La fiecare meci... Am bătut cu 4-0 și eu tot cel mai slab om de pe teren eram. Am ajuns la un moment de saturație și puteam să fiu cel mai slab din țara asta. Nu conta, eu eram titular la următorul meci"
# "Am avut discuții să plec, dar nu voiam să plec din cauza suporterilor. Eu n-am niciun război cu absolut nimeni și nu o să fac așa ceva. Sunt la echipă, am jucat și am încercat să dau sută la sută pe teren. Important e să fiu apreciat de oamenii din echipă, nu de alții din afara clubului"
# "Mi-am reproșat de foarte multe ori că am fost slab psihic și poate nu eram sută la sută concentrat la fotbal. S-au spus multe lucruri negative pentru mine, dar am trecut peste ele și am încercat să nu mai bag foarte mult în seamă"

A pierdut şi echipa naţională

Prestaţiile extrem de slabe pe care le-a avut Enache în tricoul Stelei l-au scos şi din circuitul echipei naţionale. Deşi Daum l-a chemat la începutul mandatului, ulterior a renunţat să-l mai aducă. Ultima selecţie a lui Enache datează din noiembrie 2016, din amicalul cu Rusia. De atunci nu a mai bifat nici măcar un minut în tricolor. A debutat în prima reprezentativă în 2014, când era la Astra, şi are în total 5 selecţii: 3 ca fotbalist al Astrei, două de la FCSB.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
minell73
minell73  •  23 Februarie 2018, 13:23
Postat de poison_1 pe 23 Februarie 2018, 09:02

Gruparea ilfoveana FC FCSB a fost umilita in Europa League! Urmeaza ratarea titlului!

Prevad locul 3-4 pentru ***. Poza este edificatoare. S-au strans in cerc ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

roja_azul76
roja_azul76  •  23 Februarie 2018, 09:33
Postat de saviola2_8 pe 23 Februarie 2018, 09:15

In sfarsit am scapat de enache! Asta trebuia exclus demult! Daca un jucator precum enache castiga 16 mii pe luna iar unu ca pleasca a fost îndepărtat, asta arata cat de profesionist e managementul stelei. Jijica cat ai stat inchis echipa mergea mult mai bine. Poate mai pleci intr o vacanta...

I-ar prinde bine o vacanta in familie. Ion si Victoras il asteapta!!:)))

293227437818889
Adi Adrian  •  23 Februarie 2018, 09:18

Daca la scoala , copil fiind , esti invatat sa numeri din doi in doi , F.C. FCSB- istii sunt invatati sa numere din cinci in cinci...Asta inseamna sa fii mafiot !

Vezi toate comentariile (49)
Comentează
Close