FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV Primele ecouri după scandalul de la Poli Iași » Reacția categorică a finanțatorului moldovenilor + mesaj pentru Stoican: "Totul a fost o copilărie!"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de - Publicat joi, 18 octombrie 2018 12:04

Finanțatorul moldavilor, Horia Sabo, nu crede că Flavius Stoican i-a pedepsit pe Andrei Cristea și pe Ionuț Panțâru, scoțându-i din lot tocmai înaintea meciului cu CFR, pentru că și așa are șanse minime în Gruia. 

Poli Iași va aborda meciul cu CFR, de la Cluj, fără căpitanul Andrei Cristea, golgeterul echipei, și Ionuț Panțâru. Scoși din lot de antrenorul Flavius Stoican din cauza unui "mic conflict" petrecut la antrenament, săptămâna trecută.

"Într-adevăr, a fost apă de ploaie ce s-a întâmplat. O copilărie. Flavius mi-a povestit, mi-a zis «mie nu-mi place să am scandal la echipă, asta mi-e decizia». Iar eu i-am spus «faci ce vrei, tu hotărăști, dar vreau să batem la Cluj»", a comentat, pentru GSP.ro, finanțatorul moldavilor, Horia Sabo.

Omul de afaceri băimărean nu crede că Stoican i-a lăsat acasă pe cei doi făcându-și socoteala că și așa, Poli are șanse minime în fața campioanei și mai bine să-i aibă odihniți pentru următoarele meciuri, de acasă, cu Hermannstadt și CSU Craiova.

"Eu zic că a luat o decizie rațională. E un om responsabil și își asumă ce face. Nu pot eu să vorbesc în numele lui, dar, probabil, s-a gândit că poate face față la Cluj și cu alți jucători. Slavă Domnului, că are de unde alege. Pe de altă parte, eu am asistat la câteva antrenamente și pot să vă spun că a lucrat serios cu băieții, a pregătit bine meciul", susține Sabo.

Andrei Cristea și Flavius Stoican n-au putut fi contactați pentru un punct de vedere.

0 victorii,
, două remize și 6 eșecuri are Stoican în întâlnirile directe cu CFR Cluj

3 goluri
a marcat Andrei Cristea în 11 etape de campionat. E principalul marcator al lui Poli 

"Panțâru a avut o atitudine arogantă la adresa lui Andrei Cristea și s-au ciondănit, atâta tot. Apoi s-au împăcat și și-au cerut scuze în fața întregii echipe"

"A fost decizia antrenorului Stoican să-i lase acasă pe Cristea și Panțâru. Nu sunt suspendați. Cristea a acuzat dureri la «inghinali» și Flavius s-a gândit că ar fi mai bine să-l odihnească și să fie ok cu Hermannstadt"
Adrian Ambrosie, președinte Poli Iași

Vezi și: CUTREMUR la Poli Iași înaintea meciului cu CFR Cluj! Doi jucători de bază au fost EXCLUȘI din lot: unul dintre ei e chiar căpitanul

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
forzzainter
forzzainter  •  18 Octombrie 2018, 15:47

Rufele se spala in familie, bravo!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  18 Octombrie 2018, 15:07

sigur vreti sa bateti la Cluj :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează