FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ VIDEO

EXCLUSIV Primul club care cere Arbitraj Video în Liga 1: "Voi propune la LPF! Trebuie o reformă în arbitraj pentru că sunt prea multe greșeli"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 25 septembrie 2017 15:55

Adrian Ambrosie, președintele celor de la CSM Poli Iași, este deranjat de greșelile de arbitraj făcute împotriva echipei antrenate de Flavius Stoican și trage un semnal de alarmă.

Astfel, șeful ieșenilor cere introducerea Arbitrajului Video în Liga 1 și a spus că va face o propunere la următoarea Adunare Generală de la LPF.

"Sunt foarte multe greșeli împotriva echipei noastre. În meciul cu CFR s-a dat penalty foarte ușor, la meciul cu FC Botoșani antrenorul nostru a fost prea repede eliminat, fără avertisment, iar în meciul cu ACS Poli avem dovezi că nu a fost ofsaid la golul marcat de noi, în minutul 90. În plus, sunt multe cluburi din Liga 1 care se plâng de arbitraj.

Vreau introducerea Arbitrajului Video în Liga 1. Este un sistem care prinde tot mai mult în campionatele tari. Voi face această cerere la următoarea ședință a LPF. Și voi vorbi cu mai multe cluburi. Așa cum LPF ne impune anumite condiții, să avem nocturnă sau gazon cu încălzire, vrem și noi anumite drepturi.

Trebuie o reformă în arbitraj. Până să se schimbe arbitrii sau conducerea, introducerea Arbitrajului Video ar fi o variantă foarte bună. S-ar pune capăt scandalurilor legate de arbitraj", a spus Adrian Ambrosie pentru GSP.RO.

Din campionatele tari, Arbitraj Video există în Italia, Germania și Olanda și  a fost testat și la Cupa Confederațiilor.

 

Ar trebui introdus Arbitrajul Video în Liga 1?

DA
NU

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
1924455434488033
Marius Octavian  •  26 Septembrie 2017, 13:14
Postat de brandremist pe 25 Septembrie 2017, 17:38

Nu există echipă în România care să refuze așa ceva - poate doar CFRul hă hă :)) În rest mi-e greu să cred că sunt bani pentru așa ceva într-o țară unde unele echipe n-au unde să joace (Sepsi, Juventus, Voluntari) sau sunt îngropate în datorii (Iași, Gaz Metan etc)

Poli Iasi nu e ingropata in datorii...mai informeaza-te putin inainte sa scrii prostii. Au fost datorii mari la sfarsitul sezonului trecut, insa mare parte din ele s-au stins. Iasi e un club mic, dar care nu moare de foame. Nu poti pune in acceasi oala situatia de la Medias cu cea din Copou.

geo.b.
geo.b.  •  25 Septembrie 2017, 22:13

Inca ceva. Acesta ar fi un subiect de prima pagina,nu de ultima.

geo.b.
geo.b.  •  25 Septembrie 2017, 22:11

Eu sunt intru totul de acord,dar ma tem ca nu vor fi altii de acord.Nu vor fi de acord cei care decid in fotbalul Romanesc,pentru ca in acest caz nu va mai putea sa castige CINE TREBUIE SA CASTIGE ca pana acum.Nu vor mai pute invoca scuza "GRESEALA-I OMENEASCA" sau sa ne considere tot pe noi prosti,ca nu vedem noi bine,doar ei vad si cunosc.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează