FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Primul interviu al lui Dănciulescu, revenit la Dinamo! Și el a găsit aceiași vinovați ca Rednic: "Nu e bărbăție!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 06 decembrie 2018 12:49

Proaspăt întors la Dinamo pe postul de director sportiv, legenda Dănciulescu pune tunurile pe jucătorii "câinilor" și îi ia apărarea lui Mircea Rednic.

- Domnule Dănciulescu, ați revenit la Dinamo. Cum vi se pare situația în care v-ați întors?
- Văd că toată lumea îl atacă pe Mircea Rednic în ultima perioadă și nu mi se pare normal. Lăsați omul să își facă treabă.

- Nu e atacat gratuit. Are o singură victorie în 8 meciuri.
- Mircea Rednic este omul potrivit pentru tot ce înseamnă Dinamo. Parcursul echipei are sincope peste că este foarte greu să schimbi tot ce e rău într-o perioadă scurtă când ai preluat echipa de la altcineva, din mers. Lucrurile se repară în timp, nu de azi pe mâine. Toată lumea se leagă de nea Mircea, dar și jucătorii trebuie să facă niște schimbări.

- Ce schimbări?
- În primul rând să aibă altă atitudine. Nu vreau să creadă că m-am întors la Dinamo și mă pun direct cu gura pe ei, dar ei trebuie să demonstreze că merită să joace la acest mare club al României.

- Rednic a anunțat în fiecare etapă că dă afară jumătate de echipă.
- Să fim serioși, dacă ești bun nu e nimeni nebun să te dea afară. Eu știu că ei pot să facă asta pentru că au calitate, au demonstrat-o în atâtea meciuri. Părerea mea e că acum este doar un blocaj prelungit și nu o lipsă de valoare. Acum e momentul să se vadă bărbăția adevărată!

Vezi și: UPDATE EXCLUSIV Ionel Dănciulescu, întoarcere de ziua lui la Dinamo! Ce funcție va ocupa "Corbul" și cine s-a zbătut pentru revenirea lui + Prima reacție

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
104343947122875
Anton Pan  •  06 Decembrie 2018, 16:42

S-a intors Corbul atarnat, sau catelul comunitar cel mai penibil la adapostul din Stefan cel Mare. Acest *** fara calitate, pregatire, demnitate, caracter este cel mai potrivit pentru clubul militienesc si pentru trupa de comedie PCH, careia atarnatul ii este servitor umil!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

breitner
breitner  •  06 Decembrie 2018, 15:14
Postat de Dinu Stefan pe 06 Decembrie 2018, 14:02

ionel ganea citeste ??? aha ! si cand nu intelege iti da un inteligent in gura,ca amaratului de tusier ?!

Tu nu citesti (decat ce e pe facebook)! "Citire" e cu totul altceva decat crezi tu (daca mergeai la scoala pentru a invata si nu pentru a avea de unde sa te intorci acasa stiai)! Nu ma mira daca esti doar o oaie ratacita!

104459837173638
Dinu Stefan  •  06 Decembrie 2018, 14:49
Postat de moshu_shukaru pe 06 Decembrie 2018, 13:13

Moldovene, după umilința de aseară, (mai) ai tupeul să scoți botul pe forum ?!

POFTIM ??? despre ce bati campii moshulika ?! umilinta ?! pai ati jucat cu campioana cfr,liderul la zi in campionat ! umilintele de acum incolo vin,cand jucati derby de mandolina cu en avant modelu !!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează