FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Primul interviu cu Moruțan după transferul la FCSB: "N-o să am probleme cu domnul Gigi" » Cum a reacționat când a fost întrebat dacă a fost dinamovist

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 ianuarie 2018 00:01

Olimpiu Moruțan, mijlocașul de 18 ani pe care Gigi Becali a plătit 700.000 de euro celor de la FC Botoșani, a oferit primul interviu în calitate de stelist cu acte-n regulă, pentru Gazeta de duminică. 

În cantonamentul din Turcia al lui FC Botoșani, echipă pentru care va continua să joace până la vară, Moruțan a dezvăluit cum se simte după ce a semnat cu FCSB, cum crede că va decurge relaţia cu temperamentalul viitor patron și ce visează să facă în ultimele luni în Moldova. 

Iată un scurt pasaj din interviu:

"- Te sperie că te-ai putea pierde în Capitală?
- Deloc, eu vreau să vin să demonstrez că sunt mai bun de la zi la zi. Atât. Sunt conştient ce aşteptări vor fi de la mine.

- Urmăreşti deja ce se întâmplă în viaţa echipei?
- Eu nu mă uit mult în presă. Dar ţin cu Steaua, vă daţi seama, şi îmi doresc să câştige campionatul.

- Vei fi în lumina reflectoarelor, dar şi în vizorul patronului. Cum crezi că vei rezista la presiunea lui Gigi Becali?
- Dacă o să-mi fac treaba pe teren, n-o să am probleme cu dânsul. Da, vor mai fi şi meciuri proaste şi o să încerc să nu am treabă cu ce spune domnul Gigi Becali, să mă concentrez doar la fotbal."

Citește în interviul integral din Gazeta de duminică (ediția tipărită - la chioșc, ediția digitală - AICI) ce sfaturi i-a dat ex-stelistul Golofca lui Moruțan și cum a reacționat Olimpiu când a fost întrebat cu ce echipă din România a ținut în copilărie. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  14 Ianuarie 2018, 17:31

După ***, a venit și *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  14 Ianuarie 2018, 14:26

Adică, ce-ai putea tu să-i faci lui jiji ??? Poate să-l lovești la cazier cu 200.000.000. euro transfer de la fcsb la STEAUA !!!!

vasy86le
vasy86le  •  14 Ianuarie 2018, 13:51

Mai modelelor, ce conteaza aspectul fizic? Nu toti inventatorii,doctorii,oamenii de stiinta, filozofii, scriitorii etc, au fost,sunt si vor fi frumosi, conteaza ce ai in bila, nu cum arati, si cand vorbiti de aspectul altora, uitati-va naibi in oglinda ca poate nici voi nu aveti fețe de fotomodele.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close