FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Rachid Ait-Atmane își joacă viitorul: „Cine-l vrea plătește suma și gata! Doar că el vrea să continue la Dinamo”

Rachid Ait Atmane, Dinamo
Rachid Ait Atmane, Dinamo

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2019 09:00

Rachid Ait-Atmane, 26 de ani, trebuie să impresioneze la Mediaș și poate să-și extindă contractul în pauza competițională.

Mircea Rednic a rebranduit echipa de când și-a început al patrulea mandat în Ștefan cel Mare. A dat afară, a adus alți jucători, i-a amenințat chiar și pe cei transferați la solicitarea lui că își joacă serviciul în acest play-out.

Unul dintre cei sosiți în noua epocă a "Puriului", Rachid Ait-Atmane, este în ultimele luni de contract. Este singurul care a semnat doar până în iunie 2019. 

Clauză-"record"

Închizătorul de 26 de ani n-a avut nevoie de prea mult timp pentru adaptare, s-a impus repede printre titulari, doar că în ultimele meciuri randamentul său a scăzut. Atmane ar fi putut părăsi chiar în iarnă Dinamo, dar el însuși s-a opus atunci când a avut o ofertă din Orient! Cu toate că "piedica" în calea transferului era ușor de depășit. "Așa cum a fost înțelegerea inițială, Rachid are o clauză de doar 20.000 de euro. Cine-l vrea plătește suma și gata! Doar că el vrea să continue la Dinamo, vrea să-și dea un restart carierei și să aibă rezultate în Europa", au comentat apropiați ai grupării din Ștefan cel Mare.

Când se va negocia

Acum, Rachid va trebui să-l convingă în primul rând pe Mircea Rednic că merită să i se extindă acordul scadent în vară. Antrenorul i-a transmis personal mijlocașului că îl are în plan pentru viitor, dar trebuie să-i demonstreze că se impune prelungirea contractului. Vor fi discuții și negocieri după etapa de la Mediaș, cu Gaz Metan, de duminică, în pauza competițională putându-se ajunge la un acord. Atmane a fost integralist în primele 6 meciuri jucate în tricoul "câinilor", în următoarele 5 a fost titular, dar fără a mai prinde finalul partidelor pe gazon.

26de meciuri are Atmane în LaLiga în tricoul celor de la Sporting Gijon, având și două pase decisive

10partide are francezul în prima ligă belgiană în echipamentul lui Beveren

1assist are mijlocașul în 11 meciuri la Dinamo, chiar vineri seară, cu Dunărea Călărași (2-0)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează