FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB, AZI, 20:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

EXCLUSIV Răspuns categoric după acuzațiile dure ale lui Iuliu Mureșan: "Lumea ne cunoaște, nu am intrat niciodată în astfel de jocuri"

FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 11:45

Cornel Șfaițer, președintele onorific al celor de la FC Botoșani, le răspunde oficialilor clujeni, care au oferit o serie de declarații dure la adresa echipei moldovene înaintea duelului cu FCSB din această seară. 

"Am văzut ce au zis cei de la CFR Cluj. Ce să mai zic! E păcat că înaintea unui asemenea joc să dai așa declarații. Noi am avut o relație bună cu toți oamenii de fotbal. Sunt în măsură să spun că de 20 de ani, de când eu sunt aici, Botoșani nu a participat la asemenea jocuri. N-am făcut jocurile nimănui niciodată.

Au fost discuții înaintea meciului cu Steaua despre Golofca, despre Moruțan. Dar la primul a fost ceva clar, jucătorul a ajuns la Steaua, iar la Moruțan interesul nu este de ieri de azi. Domnul Becali îl vrea de un an de zile.

Dar asta n-are nicio legătură cu jocul de azi. Speculații au fost întotdeauna înaintea meciurilor importante. Eu zic că pentru noi contează faptul că băieții sunt capacitați să facă un joc mare azi. Asta e cel mai important. Sunt foarte mobilizați. Veți vedea pe teren diseară o determinare senzațională..

Nu înțeleg reacția celor de acolo. Mai ales că sunt conducători cu experiență. Astfel de acuzații nu-și au rostul. Botoșaniul nu a intrat și nu va intra niciodată în jocurile nimănui. Toată lumea ne cunoaște", a zis Cornel Șfaițer, președintele onorific al clubului.

...despre Moruțan: "Așa cum a zis domnul Iftime, răspunsul trebuia să vină săptămâna asta. Dar am decis să amânăm pentru săptămâna următoare. Să treacă meciul cu Steaua, și cel cu Astra care e la fel de important. Vom vedea! După data de 15 decembrie! Nu ascund faptul că este interes pentru Moruțan. Toată lumea cere mandate de reprezentare. E interes, dar până la a se concretiza ceva mai e". 

Vezi și: Gigi Becali, contrat de un conducător din Liga 1: "Are un comportament mult prea violent" » Cine o amenință pe FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
469386039881066
Deni Denisa  •  10 Decembrie 2017, 16:55

De aceea te au prins cu diplomatu cu bani si cu bistrita fugeai cu plasele de bani dupa jucatorii !!!!!!!! Oare sant oameni sa te creada ????? Poate mm!!

mircea_deca
mircea_deca  •  10 Decembrie 2017, 16:30

de aceea fotbalul romanesc e muribund.........pt.ca exista echipe amarate precum: botosani,voluntari,chiajna........................

jony1973
jony1973  •  10 Decembrie 2017, 16:03

Nu trebuie nimeni sa-l creada pe Muresan. Doar sa studiati istoria meciurilor Botosani-FCSB sau invers FCSB-Botosani. Va veti convinge singuri de adevar!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează