FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Război pe toate fronturile la Dinamo » Alexandru David răspunde ultimelor acuzații și îl ia peste picior pe Miriuță: "Uruguay și Paraguay, preferații lui" :)

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 22 septembrie 2018 21:14

Alexandru David, președintele lui Dinamo, i-a răspuns în această seară lui Vasile Miriuță, cel care a declarat în cursul zilei că doi jucători din lotul lui Dinamo ar "sifona" informații din vestiar către conducere.

"Da, sunt doi jucători. E vorba de Uruguay și Paraguay, preferații lui Vasile Miriuță", a declarat Alexandru David, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Conform surselor Gazetei, jucătorii erau nemulțumiți de antrenamentele lui Miriuță de la Dinamo, care erau formate și din clasicul "Uruguay-Paraguay". Mai exact, lotul era împărțit în două echipe care jucau fotbal la liber.(GSP a tratat subiectul în luna noiembrie a anului trecut). 

"Unii jucători au «fir direct» cu cei din conducere. Nu le dau numele, dar sunt acolo încă vreo doi. Când se întâmplă ceva, ei ştiu dinainte. Sunt convins că aşa mi s-a întâmplat şi mie. Aşa a fost şi la Bratu. Se ştia că pleacă şi cam asta a fost aseară" Vasile Miriuță, la Look Sport

Vezi șiCoaliție monstruoasă anti-Bratu!? Miriuță face o dezvăluire șocantă: "Unii jucători au «fir direct» cu cei din conducere. Așa mi s-a întâmplat și mie"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
10209355191619210
Dani Dany  •  23 Septembrie 2018, 12:05

Seriossss? Fatza asta de pacalici *** cu 4 clase a ajuns in conducerea unui club cu istoria lui dinamo???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasy86le
vasy86le  •  23 Septembrie 2018, 11:09
Postat de spinoza pe 23 Septembrie 2018, 07:34

Nici anul asta nu jucați in play off!

Intrebarea e, te bucuri?

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  23 Septembrie 2018, 09:12

Miriuta?Si paznicul de la baza Saftica-care vrand nevrand a asistat la toate antrenamentele echipei Dinamo,cu atatia antrenori-e mai antrenor ca Miriuta asta!El ar trebui sa se ia de mana cu Lupu-alta ciudatenie a naturii-si sa infiinteze o trupa de circ,ambulanta!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close