FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Reacția antrenorului despre care Becali a zis că s-a propus la FCSB: "Nu s-a pus problema"

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2017 09:45

Gigi Becali a anunțat că Marius Baciu s-a autopropus pentru a fi trecut ca antrenor principal la FCSB, pentru că Nicolae Dică nu are licență PRO.

Fostul jucător al echipei roș-albastre a ținut să precizeze pentru GSP.RO că nu l-a căutat pe Becali să-i ceară să fie pus antrenor principal.

"Nu am avut nicio discuție cu Steaua pentru a intra în staff-ul pentru sezonul viitor. Am jucat atâția ani acolo și e un club pe care îl respect. Poate voi ajunge să antrenez cândva ca antrenor principal, dar nu s-a pus deloc problema acum.

Îi urez succes lui Dică. Eu am proiectele mele. Am pornit de jos, pe drumul de antrenor principal, am promovat cu Bacăul și Sibiul și am salvat Chiajna de la retrogradara. Dar am acum alte proiecte", a spus Baciu pentru GSP.RO.

Baciu este fost căpitan al Stelei și a jucat în Ghencea în perioada 1996-2002. Baciu, 42 de ani, are 3 titluri, 2 Cupe și 2 Supercupe cu roș-albaștrii. Ultima oară a antrenat-o pe Chiajna, în 2015.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 Mai 2017, 14:23

Ala chiar a jucat la Steaua. RIP. dealtfel. Chiara facut parte din lotul care a castigat ultimul titlu stelist, acum 16 ani, cu putin inainte de desfiintarea clubului. Nu prea are ce sa caute in industria de lactate.)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează