FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Reacție vehementă dinspre Dinamo, după ce Bratu a băgat juniorii în meciul cu Viitorul

Articol de - Publicat marti, 14 august 2018 15:07

Dinamo s-a impus cu 1-0 în fața celor de la Viitorul, într-un meci în care antrenorul Florin Bratu a folosit 3 jucători crescuți la juniorii clubului: Ricardo Grigore, Denis Ciobotariu și Robert Moldoveanu.

Gabi Răduță, șeful Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, acuză că jucătorii dinamoviști sunt ignorați de selecționerii loturilor naționale, deși clubul are rezultate bune la juniori.

"Dinamo are zece jucători din propria academie în lotul echipei mari în acest moment. Ușor, ușor o să vedeți tot mai mulți în teren. Aseară au fost Ciobotariu, Grigore, Moldoveanu, jucători care aparțin generației care a câștigat Liga Elitelor, cu Florin Bratu antrenor, chiar în fața celor de la Viitorul. Mai avem cel putin cinci jucători în acest moment la echipa U19, născuți în anul 2000, care pot intra în orice moment într-un meci de Liga 1.

De asemenea, avem copii foarte buni și la grupele 2001 și 2002, jucători care pot face diferența. Și grupa 2003 este foarte bună! Avem cinci jucători la lotul național. Este ceva normal având în vedere instruirea excelentă de care au parte în academia noastră. Când nu faci lucruri la întâmplare, fotbalul te răsplătește. În ciuda performanțelor juniorilor noștri, aceștia sunt deseori ignorați atunci când vine vorba de echipa națională. Sunt preferați în locul lor jucători de la echipe care se bat an de an pentru locurile 9-10.

Cu Florin Bratu la cârma echipei mari, o să vedeți din ce în ce mai mulți jucători tineri. El îi cunoaște, îi înțelege și are foarte mare încredere în ei.  Dacă cei de la echipa mare vor gestiona cum trebuie promovarea treptată a acestor copii, Dinamo va trăi mult timp de pe urma activitații Centrului de Copii și Juniori. Dinamo va fi echipa care va furniza cei mai mulți loturilor naționale de tineret. În cel mai scurt timp vor fi și la naționala mare. Academia Dinamo bate Academia Hagi, și la fotbal, și la vârstă", a spus Gabi Răduță pentru GSP.RO.

Citește și: 3 mutări de antrenor veritabil gândite de Bratu » Viitorul lui Hagi n-a mișcat în front!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  14 August 2018, 20:29
Postat de sex.deep pe 14 August 2018, 17:48

"În ciuda performanțelor juniorilor noștri, aceștia sunt deseori ignorați atunci când vine vorba de echipa națională. Sunt preferați în locul lor jucători de la echipe care se bat an de an pentru locurile 9-10." Da-ti example, ca asa din vorbe poate toata lumea. Si poate ca acei jucatori au meciuri in picioare si deci sunt in forma.

Da-ti ?? Pe bune ??

mosvasile
mosvasile  •  14 August 2018, 19:18

Raduta asta,parca acum a picat din Luna si habar nu are cum "merg treburile" in fotbalul mioritic!Parca el nu ar sti ca loturile nationale-de la U19 la echipa nationala-sunt "arendate"de "salvatorul fotbalului romanesc"ca sa isi expuna "marfa"?!

sex.deep
sex.deep  •  14 August 2018, 17:48

"În ciuda performanțelor juniorilor noștri, aceștia sunt deseori ignorați atunci când vine vorba de echipa națională. Sunt preferați în locul lor jucători de la echipe care se bat an de an pentru locurile 9-10." Da-ti example, ca asa din vorbe poate toata lumea. Si poate ca acei jucatori au meciuri in picioare si deci sunt in forma.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează