FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Rednic i l-a "furat" lui Contra » O fostă vedetă a lui Dinamo a ajuns în Belgia să semneze

Articol de - Publicat marti, 15 august 2017 10:46

Antun Palici (29 de ani) și-a încheiat contractul cu Dinamo la începutul verii și acum a semnat cu Mouscron, echipa lui Mircea Rednic din Belgia.

Așa cum GSP.ro a anunțat încă din iarnă, Palici a refuzat orice discuție de prelungire cu Dinamo, fiind deranjat de ofertele nesatisfăcătoare făcute de formația alb-roșie.

Deși a avut ofertă și din Țările Arabe, mijlocașul croat de 29 de ani a semnat pe un an cu Mouscron. Palici l-a preferat pe Rednic, cel care l-a adus în România la Dinamo și sub comanda căruia a avut cele mai bune performanțe. Transferul a fost intermediat de Luana Rednic.

Mircea Rednic a avut un start bun de campionat, cu două victorii și o înfrângere și dorește să întărească echipa pentru a depăși performanțele de anul trecut.

59 de meciuri
și 5 goluri în Liga 1 are Palici pentru Dinamo

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
858395034318593
Cipri Dumi  •  15 August 2017, 17:28

Ieri in Australia...azi in Belgia...maine poate in... Kenia???

zizu
zizu  •  15 August 2017, 12:21

deci informatiile pe care le dati pe acest site sunt complet aiurea! ieri spuneati ca merge sigur in australia! sunt curios cum le fabricati ? stirile....? ce viseaza stucan noaptea,ziua publicati?

dinamo4eva
dinamo4eva  •  15 August 2017, 10:53

si asta semneaza cu o echipa dupa ce au inceput sezonul de 3 etape .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close