FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

EXCLUSIV Refuză Steaua pentru Dinamo: "Dacă alegi un asemenea drum, dezamăgești lumea! Nu vreau asta"

Articol de - Publicat duminica, 29 ianuarie 2017 14:01

Dan Alexa, antrenorul celor de la Chiajna, a acordat un interviu în exclusivitate pentru ediția de azi a Gazetei Sporturilor.

Tehnicianul a spus că și-ar dori ca în viitor să devină antrenorul lui Dinamo, una dintre echipele lui de suflet, și că ar refuza o ofertă din partea Stelei. 

- Pe cine vedeţi favorite la titlu în Liga 1?
- Steaua și Viitorul. Mi-ar plăcea și Craiova. Steaua are atuul clubului puternic, care se bate ani la rândul la campionat, dar trupa lui Hagi va face faţă. “Regele” chiar a spus că nu va mai repeta greșelile de anul trecut, din play-off, va fi o luptă în trei până la final.

- V-aţi vedea vreodată antrenor la Steaua?
- Trăim vremuri în care în fotbal trebuie să fii profesionist, dar eu am plecat cu un mare respect de la Rapid, am fost iubit de toată galeria, fiindcă știţi că oamenii erau împărţiţi acolo, și mi-ar părea rău să-i dezamăgesc. Plus că am jucat și la Dinamo. Dacă alegi un asemenea drum, dezamăgești lumea, iar eu nu vreau s-o fac.

- Dinamo vă tentează?
- Eu, practic, am devenit cunoscut în fotbal acolo. La Dinamo am câștigat trofee, de la Dinamo am ajuns la “naţională”. M-am simţit bine acolo, am ţinut la această echipă, de ce nu?!

Interviul integral cu Dan Alexa poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală, de unde puteți afla ce mesaj are Alexa pentru tinerii români.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  30 Ianuarie 2017, 23:07

Tot respectul pentru Alexa! Multa bafta in continuare!

227509374374334
Viorel Borcea  •  30 Ianuarie 2017, 01:02

*** tie nici nu ti sa propus sa vii la steaua si nici nu se va intimpla vreodata..te vezi cumva vreun mare antrenor???tu nu ai fst nici fotbalist.de capitolul antrenor nu mai vb...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iosif_vs
iosif_vs  •  29 Ianuarie 2017, 19:14

In afara de 2-3 gura casca de aici, n-o sa dezamagesti pe nimeni, alexa. Si oricum, nu poti refuza ceva ce nu ti s-a propus niciodata

Vezi toate comentariile (20)
Comentează