FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

EXCLUSIV Revoluție la o echipă din Liga 1: ”Rămânem cu 5 fotbaliști și aducem alții!”

Gabi Matei (jos) este unul dintre fotbaliștii care sunt în război cu conducerea Concordiei Foto: Cristi Preda
Gabi Matei (jos) este unul dintre fotbaliștii care sunt în război cu conducerea Concordiei Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 23 decembrie 2018 09:00

Război civil în Ilfov! Mai mulți jucători ai Chiajnei s-au răsculat la adresa conducerii, acuzând sub protecția anonimatului neplata salariilor.

Singurul care și-a asumat public este Gabi Matei. Gazeta l-a contactat pe președintele clubului, Cristian Tănase, care spune că lucrurile nu stau chiar așa și anunță restructurări serioase la nivel de lot. 

- Domnule președinte, e un adevărat război la Chiajna din cauza salariilor.
- Eu cred că s-a făcut deja prea mult tam-tam. Vom discuta cu fiecare jucător în parte și se vor rezolva toate problemele, atât sportive, cât și financiare. Am să văd ce se poate face ca să blocăm plățile de săptămâna trecută către anumiți jucători care au probleme de comportament. Știe toată lumea că la Chiajna s-au rezolvat mereu problemele civilizat.

"Dorinel rămâne!"

- S-a spus că Dorinel Munteanu e la un pas de demitere.
- Nu e nimic adevărat! Dorinel Munteanu rămâne la Chiajna. 

- S-a spus de către jucători, sub anonimat, că antrenamentele lui "Munti" sunt slabe.
- Acum au și competențe de antrenori și analizează metodele de pregătire ale lui Munteanu, campion al României cu Oțelul? Fotbaliștii ar trebui să își vadă doar de jocul lor și nimic altceva. Să strângă puncte!

"Anonimi la partea sportivă!"

- Ce măsuri veți lua?
- Mergem mai departe, ne regrupăm, schimbăm strategia și ne salvăm de la retrogradare. Cât despre jucătorii anonimi care spun vrute și nevrute, se vor găsi soluții civilizate să plece, dacă asta doresc. Mereu am procedat cu eleganță la Chiajna. Așa va fi și acum. Poate așa vom realiza de ce an de an nu am reușit ce scrie în contractele anumitor jucători în dreptul bonusurilor de performanță. Lângă noi vor rămâne doar cei care țin cu adevărat la clubul acesta.

- E posibil să dați afară jucători?
- Vom analiza. Chiar dacă rămân cinci, șase sau zece fotbaliști în lot, sunt alții dornici să vină în "dezastrul" de care vorbesc "anonimii". Anonimi cu adevărat au fost la partea sportivă. Ne e și rușine să ne uităm la clasament.

"Am făcut un apel la conducere, la staff-ul tehnic, la toată lumea din club, să strângem rândurile ca să trecem peste perioada mai grea, dar se pare că nu toată lumea dorește binele acestei echipe"
Cristian Tănase, președinte Chiajna

"Antrenamentele sunt jalnice. Antrenorul are mereu scuze după meciuri, că jucătorii sunt mereu de vină, că sunt slabi"
Fotbalist al Chiajnei, sub protecția anonimatului

"Oamenii din staff s-au plâns că le e rușine să iasă pe stradă după înfrângerea asta? Oamenii din staff să ne bage banii pe ultimele două luni"
Gabi Matei, fundaș Chiajna

16-37este golaverajul negativ al Chiajnei, care ocupă penultimul loc în clasament

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
kordell
kordell  •  23 Decembrie 2018, 18:07

Chiajna iti vand un pont ,luati-l pe Hanca , e beton .

demolarii
demolarii  •  23 Decembrie 2018, 11:53

Se vede influenta lui Nicolae Badea. La Dinamo a pus mana pe administrarea stadionului, și a lăsat echipa in Groapă financiara. La Chiajna, pe banii primărie tine echipa în mediocritate, doar că să-și împlinească scopurile......

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close