FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VOLUNTARI, DUMINICĂ, 20:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

EXCLUSIV Riscă să fie demis după următoarele 4 etape: "I-am fixat un obiectiv"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 februarie 2017 13:07

Steaua și FC Voluntari se vor duela duminică, de la ora 20:00, într-un meci din etapa a 23-a din Liga 1.

Dan Leasă, directorul general al ilfovenilor, a vorbit pentru GSP.RO despre situația de la echipă și a spus că s-ar putea ca antrenorul Florin Marin să fie demis dacă nu termină sezonul regulat pe locul 8.

"În următoarele 4 meciuri, pâna la finalul sezonului avem ca obiectiv locul 8. Din punct de vedere financiar, este foarte important pentru noi pentru că primim mai mulți bani din drepturile TV dacă vom termina cât mai sus.

Da, se pune problema schimbării antrenorului, dar la momentul oportun, dacă nu se îndeplinește obiectivul. Se vorbește chiar și de penalizarea jucătorilor cu 20% din salariul anual, conform Regulamentului de Ordine Interioară.

Probabil că jucătorii au tratat meciul cu CSU cu superficialitate. Probabil și condițiile de la FC Voluntari, că sunt salariile la zi și toate sunt bune și frumoase, i-au făcut să se culce pe o ureche și să creadă că nu îi ceartă nimeni. Dar trebuie să luăm măsuri și voi propune asta.

La meciul din tur cu Steaua, 2-3, toate golurile lor sunt discutabile. A fost viciere de rezultat. Nu trebuia Steaua să câștige niciodată", a spus Dan Leasă.

  • FC Voluntari este pe locul 10, cu 25 de puncte, la un punct de locul 8, ocupat de FC Botoșani.

Și George Galamaz, manager sportiv al echipei, a vorbit și el despre duelul cu Steaua și despre echipa ilfoveană.

"Meciul cu Steaua este foarte important. Trebuie să arătăm că partida cu CSU a fost un accident. Așteptăm o reacție din partea jucătorilor.  Nu ne așteptam la o asemenea înfrângere cu CSU, chiar dacă este o echipă bună a campionatului.

Ne așteptam la altceva din partea băieților. Este supărare la lot, dar nu este tensiune. Este greu de digerat o înfrângere cu 5-0", a spus George Galamaz.

  • Steaua - FC Voluntari se joacă duminică, de la ora 20:00. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport și LookTV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează