FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Riscă să plece înainte de terminarea sezonului! Șefii lui Dinamo s-au săturat de fițele unui jucător adus în iarnă

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 martie 2018 12:31

Adus în iarnă ca o vedetă, Gabi Torje are evoluții tot mai dezamăgitoare în tricoul lui Dinamo.

În meciul cu Juventus București, 1-2,  Gabi Torje a fost de nerecunoscut, obligându-l pe antrenorul Florin Bratu să-l înlocuiască la pauză cu Liviu Gheorghe.

Iar surse GSP, din preajma "câinilor",  susțin că șefii clubului s-au cam săturat de ifosele lui și, dacă o ține tot așa, micuțul mijlocaș nu va încheia sezonul în Ștefan cel Mare. În plus, impresarul Opria îi caută deja echipă pentru sezonul viitor.

Fotbalistul de 29 de ani are patru meciuri la Dinamo și două goluri, cu Chiajna și FCSB. Torje evoluează la Dinamo sub formă de împrumut, de la Ahmat Groznâi. A mai jucat la Poli Timișoara, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Karabukspor și Ahmat Groznâi. 

10.000 €este salariul lunar al lui Torje la Dinamo, la care se adaugă bonusuri de performanță

40.000 € îi plătesc în continuare lunar cecenii lui Gabi, conform contractului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
calinescu_
calinescu_  •  31 Martie 2018, 18:32

INTR-ADEVAR TORJE E UMBRA FOTBALISTULUI PE CARE IL STIAM ...!!!!! DAR CU BRATU ANTRENOR TOTI AU JUCAT EXTREM DE PROST , PENTRU CA BRATU IN LOC SA AERISEASCA JOCUL A DISTRUS IDEEA DE FOTBAL .....!!!!! BRATU NU-I ANTRENOR SI NU V-A FI NICIODATA ....!!!!

ffdp
ffdp  •  31 Martie 2018, 17:30
Postat de randoom.___ pe 31 Martie 2018, 16:25

bun decat? wtf? invata bah limba romana. acolo portarul a gresit,ala nu a fost sut. este bun doar sa piarda playofful,torje.

tu esti mai prost ''decat '' iosif !!!!!

ffdp
ffdp  •  31 Martie 2018, 17:27
Postat de randoom.___ pe 31 Martie 2018, 16:25

bun decat? wtf? invata bah limba romana. acolo portarul a gresit,ala nu a fost sut. este bun doar sa piarda playofful,torje.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează