FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - BOTOȘANI, AZI, 21:30, TELEKOM, LOOK, DIGI, GSP.RO

EXCLUSIV Roman l-a eliberat pe Golofca! Ce se întâmplă cu ex-stelistul revenit la Botoșani

În tricoul FCSB, Golofca a marcat un singur gol, în Cupa României, cu ACS Poli Timişoara  Foto: Raed Krishan
În tricoul FCSB, Golofca a marcat un singur gol, în Cupa României, cu ACS Poli Timişoara Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 02 septembrie 2018 09:00

Transferul lui Mihai Roman de la Botoșani la FCSB îi dă șansa lui Cătălin Golofca să joace împotriva fostei echipe, după ce clauza i-a fost anulată.

Dat afară de Gigi Becali după ce-a fost adus la FCSB ca o mare speranță, Cătălin Golofca e anunțat titular în meciul din această seară, de pe stadionul din Voluntari. Însă puțină lume știe că atacantul de 28 de ani n-ar fi avut în mod normal drept de joc! Motivul? În momentul în care s-a întors la Botoșani după ce-a fost dat afară de Becali, patronul vicecampioanei a cerut ca Golofca să nu joace deloc împotriva FCSB-ului atât timp cât acesta va îmbrăca tricoul celor de la FC Botoșani!

Dar odată cu transferul lui Mihai Roman I de la Botoșani la FCSB, patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, a cerut expres ca această clauză să dispară. "Băi Gigi, mi-ai luat căpitanul, acum vrei să nu joace nici Golofca? Păi, eu cu cine mai joc împotriva voastră?!", i-a fi spus omul de afaceri omologului său de la București. Becali a fost de acord ca această clauză să dispară, iar Cătălin va juca în meciul din această seară. 

"Roman a fost 400.000 de euro. Aveam niște procente pe care trebuia să le plătesc celor de la Steaua dacă-l vindeam pe Golofca. Practic, prin transferul ăsta l-am ajutat și pe Mihai, dar l-am eliberat și din lanțurile FCSB-ului pe Cătălin. Suma este cea de care spuneți dumneavoastră. Eu pe Golofca îl vând cu 300.000 de euro în orice moment!", a declarat Valeriu Iftime, patronul de la Botoșani.

450.000 €este cota de piață pe care Cătălin Golofca o are în acest moment, conform site-ului transfermarkt.com, aceasta fiind cea mai bună din carieră

Vezi și: OFICIAL A rezistat doar un anotimp! Încă un jucător s-a despărțit azi de FCSB » EXCLUSIV Prima reacție a clubului la care se transferă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
merace
merace  •  02 Septembrie 2018, 19:33

Nu bate FCSB! La ce pret mic au dat pe Roman, probabil diferenta va fi *** de ***... In cazul lui *** s-a jucat la Botosani si a luat FCSB 3 ***, neimpozabile! :D hahaha

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

laurentiuci
laurentiuci  •  02 Septembrie 2018, 13:26

"Cătălin Golofca e anunțat titular în meciul din această seară, de pe Arena Națională." ARENA NATIONALA DIN VOLUNTARI?

knuty
knuty  •  02 Septembrie 2018, 11:50

VA FI UN BLAT ORDINAR !!Pariati pe victoria fcsb!!!Aceasta odioasa echipa fc botosani e sluga puscariasului!!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează