FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Ronaldo Deaconu, despre transferul la Dinamo: "Nici nu mai știu ce să cred"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 ianuarie 2018 20:18

Ronaldo Deaconu (20 de ani) a comentat informațiile cum că ar fi răbufnit la antrenament pentru că nu e lăsat să plece la Dinamo. 

"Publicitatea e bună pentru mine ca tânăr, dar a venit momentul să mă exprim numai pe teren. Nu înțeleg cine a vrut să mă discrediteze, sau de ce. Nu am zis niciodată că sunt ținut cu forța la Concordia Chiajna. Eu îmi respect colegii și stafful tehnic. Chiar am o relație bună cu ei.

Nici nu mai știu ce să zic despre acest transfer. Am lăsat cluburile să discute între ele. Problema nu e la mine. Eu aș accepta să plec, dar nu sunt disperat. Chiar nici nu știu ce să zic despre transfer, dacă se va face sau nu.

Sunt preocupat de antrenamente, de recuperare. Acum sunt în programul echipei, nu mă abat de la el, îmi respect obligațiile. Vom vedea ce se va întâmpla, sunt mai multe posibilități. Vreau să fie bine și pentru mine, și pentru club.

Repet, am o relație bună cu toată lumea de la Chiajna, dar se pare că e cineva care vrea să mă discrediteze. Dar nu e nicio problemă, voi reacționa muncind și mai mult, să cresc în valoare. Sunt un fotbalist disciplinat, nu sunt genul să fac probleme la echipă. Sunt concentrat 100% la ceea ce e la Concordia", a zis Ronaldo Deaconu pentru GSP.RO.

2 goluriși un assist în 17 meciuri a reușit Deaconu pentru Chiajna în acest sezon de  Liga 1

500.000 €valorează Deaconu în acest moment, conform transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
zecs93
zecs93  •  08 Ianuarie 2018, 00:12
Postat de Joachim Makay pe 07 Ianuarie 2018, 21:42

Ronaldo din Bacau . Hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha

si tu esti palnie din satu crevedia , asa se numeste ulita de la voi din sat, NEW YORK :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

zecs93
zecs93  •  08 Ianuarie 2018, 00:12
Postat de Joachim Makay pe 07 Ianuarie 2018, 21:42

Ronaldo din Bacau . Hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha

si tu esti palnie din satu crevedia , asa se numeste ulita de la voi din sat, NEW YORK :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

zecs93
zecs93  •  08 Ianuarie 2018, 00:11
Postat de arsenie.b pe 07 Ianuarie 2018, 20:39

Nu te duce in ghiveciul falit, baiatule. Aia sunt de 10 ori mai saraci decat Chiajna. Vrei sa nu-ti mai vezi salariul?

Cautati o manastire parinte, se vede ca n-ai mai iesit din sat :)))) Dinamo e singuru club care plateste la zi salariile, chiar daca sunt mici, sunt achitate toate la timp, ai vazut la Dinamo vreun scandal cu privire la salarii ?? Prostea cu caciula lui pacala !!!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează