FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV S-au făcut cărțile » Florin Bratu a luat o decizie importantă în privința viitorului echipei

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 02 mai 2018 19:15

Nemec, Romera, Torje, Katsikas, Monroy, Palici și Nica sunt istorie pentru Dinamo. Ei au evoluat din ce în ce mai puțin în ultima perioadă și vor continua pe aceeași linie. Sau chiar vor fi simpli spectatori la partidele "câinilor", întrucât Bratu are de gând să continue revoluția din cadrul lotului.

Toți jucătorii enumerați mai sus devin liberi la vară, cu mențiunea că Torje și Nica se întorc la grupările de care aparțin, Akhmat Groznâi, respectiv Atalanta.

"Mitraliera" va da credit și mai mult tinerilor. Chiar dacă va mai pierde partide, așa cum s-a întâmplat luni, la Sfântu Gheorghe, 0-2. Tehnicianul de 38 de ani are "verde" din partea conducerii să promoveze fotbaliști din propria pepinieră.

Tocmai de aceea s-a ajuns la situația, de exemplu, ca Laurențiu Corbu, de-abia revenit la antrenamentele normale de 5 zile, să fie integralist în detrimentul lui Romera. Sau Popa să-l lase rezervă pe Nemec. Iar Ricardo Grigore să-l lase la București pe Katsikas. Ori Moldoveanu titular, iar Torje să stea acasă din cauza unor "dureri la spate".

Situații speciale sunt cele ale lui Penedo și Marici. Și ei doi sunt la final de contract, dar portarul și fundașul vor primi propuneri concrete pentru a-și extinde înțelegerile pe încă un an cu Dinamo.

"Mi-am făcut o idee despre anumiți jucători. Cu unii vom semna prelungirea, de alții ne vom despărți"
Florin Bratu, antrenor Dinamo

Citește și:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
calinescu_
calinescu_  •  03 Mai 2018, 17:21

BRATU NU A FOST SI NU VA FI NICIODATA ANTRENOR ....!!!!! PAI DACA I-A IESIT INTR-UN MECI CAND A JUCAT CU MONROY INCHIZATOR SI CU NISTOR AVANSAT , DE CE L-A RETRAS DE ATUNCI PE NISTOR LA INCHIDERE ?????? EL NICI NU STIE SI NICI NU INVATA DIN GRESELI ...!!!!! CU EL ANTRENOR , DINAMO SE LUPTA LA RETROGRADARE LA ANUL ....!!!!

1prezescu
1prezescu  •  03 Mai 2018, 09:05

La meciul cu SEPSI OSK s-a vazut ca o vina mare are si antrenorul.Bratu nu a studiat echipa covasneana,considerand lucru neimportant,astfel a trimis pe teren o echipa care nu a putut face fata secuilor !!

caminero
caminero  •  03 Mai 2018, 08:53
Postat de John Milne pe 02 Mai 2018, 21:15

Am pus 45 lbs in the last 2 years . Hahahahahahahaha

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close