FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Scandal de proporții la CFR! După o noapte de pomină, lucrurile au degenerat la antrenament: Conceicao, umilit de Culio! » Clubul confirmă escapada

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 30 octombrie 2018 13:23

CFR e pe primul loc în Liga 1, dar apele sunt în continuare învolburate la campioana en-titre. Echipa e lovită de un scandal intern cu 24h înaintea meciului din Cupa României de la Mediaș, fiind implicați liderii echipei, Culio, Mario Camora, Omrani, dar și șeful scouterilor, Eugen Trică.

update 13:20

Emmanuel Culio, argentinianul din echipa CFR-ului, despre care sursele GSP.ro spun că ar fi răbufnit la adresa lui Conceicao, a reacționat la rândul său pentru GSP.ro. CLICK AICI

updATe 13:00

Mario Camora, căpitanul CFR-ului, a reacționat pentru GSP.ro despre escapada în care ar fi fost implicat, CLICK AICI. 

DE UNDE A PORNIT TOTUL

"Feroviarii" nu s-au mai întors la Cluj după victoria cu Sepsi de duminică, 2-1, și au ales să se cazeze la Brașov în perspectiva meciului din optimile Cupei cu Gaz Metan, care se joacă miercuri, de la ora 21:45. 

Duminică noapte, Omrani și căpitanul Mario Camora, alături de șeful departamentului de scouting Eugen Trică, au fost în oraș și au petrecut, spun surse GSP.ro din interiorul clubului, până spre orele dimineții. Francezul Omrani și Trică ar fi venit înapoi la hotel direct la micul dejun, în timp ce căpitanul Camora s-ar fi întors mai devreme decât cei doi. 

La micul dejun de luni dimineața, Camora părea serios afectat după o noapte de pomină, fiind distrat și pus pe glume cu colegii. 

Nu toată lumea a gustat starea euforică a lui Camora. Vizibil epuizat, acesta nu s-a putut antrena la parametri maximi, iar colegii lui au reclamat acest lucru antrenorului Conceicao. Emmanuel Culio, un greu al vestiarului, a răbufnit și a început să-l înjure și să-l admonesteze pe Toni Conceicao pentru faptul că tolerează asfel de derapaje și ezită să ia măsuri. 

Război rece în vestiar

Primul loc din clasament nu e o garanție a liniștii la Cluj, iar vestiarul campioanei continuă să fie împărțit în două mari tabere.

Una dintre ele este de partea lui Conceicao, în frunte, evident, cu căpitanul Mario Camora. Cealaltă se situează la polul opus, e total contra antrenorului portughez, și e dirijată de alți doi oameni importanți din vestiar, Culio și Arlauskis.

Sursele GSP.ro mai spun că săptămânile trecute chiar au existat câteva episoade în care jucători din grupul anti-Conceicao l-au criticat dur pe tehnician, care, pe deasupra, are probleme majore de comunicare în vestiar. 

Clubul confirmă

Marian Băgăcean, președintele Consiliului de Administrație al CFR-ului, a confirmat pentru GSP că are informații despre petrecerea în care au fost implicați câțiva dintre jucători la Brașov.

"Am auzit și eu ceva, dar nu am fost acolo, nu știu încă dacă domnul Conceicao i-a lăsat liberi până dimineața pe jucători sau nu. Aștept să se întoarcă și să aflu mai multe amănunte.

Dacă jucătorii nu erau liber și trebuiau să se întoarcă la o anumită oră, atunci, în funcție de gravitatea faptelor, riscă amenzi sau trimiterea la echipa secundă, conform regulamentului de ordine interioară", a declarat oficialul clujenilor.  

TRICĂ: "AM FOST SĂ NE LUĂM ȚIGĂRI PÂNĂ la 4:00" ;)

Eugen Trică, șeful departamentului de scouting, neagă existența unei escapade bahice:

"Nu este adevărat ce se spune. Am ajuns târziu la hotel după meciul de la Sfântu Gheorghe. Toată echipa a servit cina la hotel, în jurul orei 01:00 -  01:30, normal că băieții au avut voie să bea o bere sau un pahar de vin, cum se obișnuiește după meci. După aceea, toți s-au dus în camere. Se știe că fotbaliștii nu pot să adorrmă așa repede după meci. 

Omrani și Camora au ieșit însă în oraș, voiau să-și cumpere un suc, o apă. Am mers și eu cu ei pentru că rămăsăsem și eu fără țigări și nu se găseau în zonă. Am mers să ne luăm ce aveam nevoie, dar nu mai știu pe la cât ne-am întors, probabil pe la 03:30 - 04:00, dar nu am fost să bem și nu a fost niciun incident a doua zi dimineață la micul dejun", a declarat Trică, pentru GSP.ro. 

  • Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj, duel din optimile Cupei României, se joacă miercuri, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

Vezi și:  Antonio Conceicao a tras concluziile după Sepsi - CFR 1-2 + Deac se plânge: "E clar că nu sunt eu"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
1419731584817023
Ovidiu Ionut Onisor  •  31 Octombrie 2018, 03:18

ce articol de ***,facut la comanda ciobanului

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cluj_cluj
cluj_cluj  •  30 Octombrie 2018, 22:35
Postat de juliusmad pe 30 Octombrie 2018, 14:49

:))) nu va lasa sa va pregatiti pentru dubla cu dudelange?? :)))

Ca voi ati facut mare branza... poate mai multe *** :)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  30 Octombrie 2018, 20:13
Postat de napocarrepublic pe 30 Octombrie 2018, 17:59

Cine e pe primul loc?

Bulanul e,hateganu e....

Vezi toate comentariile (27)
Comentează