FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Scandal la CFR Cluj: jucătorii n-au mai rezistat și s-au dus peste șefii echipei » De la ce a pornit cearta

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2018 16:05

Deși CFR Cluj este pe primul loc, la echipa antrenată de Toni Conceicao nu este liniște.

Potrivit surselor GSP.RO, azi a fost o zi tensionată la CFR Cluj. Jucătorii campioanei sunt neplătiți de două luni și s-au săturat de această situație. Aceștia s-au dus în biroul investitorului Marian Băgăcean și i-au reclamat faptul că salariile, prima pentru câștigarea campionatului și alte prime pentru victorii nu au fost plătite, cei mai vocali dintre jucători fiind liderii vestiarului: Mario Camora, Ciprian Deac și Emanuel Culio. 

Potrivit informațiilor Gazetei Sporturilor, jucătorii au aflat că unii au în contract primele pentru câștigarea campionatului, în timp ce alții nu au trecute bonusurile în contract. Mai mult, fotbaliștii reclamă faptul că nu sunt tratați egal, suspectând faptul că șefii plătesc doar anumiți fotbaliști.

Astfel, clujenii au plănuit să renunțe la antrenamentul de azi, de la ora 17:00, dar după discuția cu Băgăcean au fost de acord să se pregătească, dând un ultimatum conducerii: dacă dimineață nu vor primi banii, nu vor efectua antrenamentul de miercuri.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (37)
daniaania
daniaania  •  13 Decembrie 2018, 16:53

Management defectuos de anul trecut. Au cheltuit fara masura si cap. Trist.

gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  12 Decembrie 2018, 00:15
Postat de gannicus2014 pe 11 Decembrie 2018, 16:38

conducerea chefereului are dreptate, ce bonusuri sa le dea, campionatul s-a castigat in culise, primele le primesc radu petrescu, hategan si alti baieti de treaba

Valoarea se arata in meciurile europene.... acolo vedem omeniile, arbitrajele platite, cooperativele, etc... RESPECT DUDELANGE !

1198766430181192
Abigail Laslas  •  11 Decembrie 2018, 22:13

De unde bani, bai jucători, voi știți cât au scumpit ăștia 11 m? Și nici nu dați gol din el :)

Vezi toate comentariile (37)
Comentează