FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV Scandal la Iași înaintea meciului cu Sepsi! Suporterii au fost INTERZIȘI pe stadion! Care e motivul + primele reacții

Articol de , - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 18:40

Tensiunile la Iași continuă. Scandalul de la nivelul conducerii se răsfânge și asupra galeriei celor de la Poli Iași. Fanii moldovenilor nu au putut intra la acest meci.

Președintele clubului, Adrian Ambrosie, a aflat că ultrașii au pregătite câteva bannere de susținere pentru Horia Sabo. Pentru a dejuca acest plan, Adrian Ambrosie a alertat Poliția Comunitară pentru a nu-i lăsa pe aceștia să intre pe stadion.

"Știu, am auzit acolo. Mi-am trimis om acolo să vadă ce se întâmplă. Galeria nu a avut permisiunea Poliției Locale pentru a intra la meci. Nu știu dacă suporterii aveau bannere împotriva sau în favoarea mea, dar așa s-a întâmplat.

Eu am dat banii, deși am primit amenințări. Îmi fac treaba mai departe, dar dacă ei așa înțeleg colaborarea... Fiecare pasăre pe limba ei moare, ca să citez o personalitate locală (n.r primarul orașului)", a zis Horia Sabo pentru GSP.RO.  

CE A ZIS AMBROSIE:

"Acum am aflat, nu am nicio implicare. Nu știu despre așa ceva. E un conflict care văd că se prelungește. Haideți să ne bucurăm de Ziua Națională, de această sărbătoare și să lăsăm certurile.

Suporterii aveau obligativitatea de a anunța bannerele, iar dacă ei anunță niște mesaje și când vin cu ele sunt alte mesaje, atunci scrie la regulament că nu au voie cu ele", a zis Adrian Ambrosie pentru GSP.RO.

Citește și: 

Război fără sfârșit la Poli Iași » Jucătorii continuă să sufere pe urma conflictului din conducere: "Sperăm să nu fie o distragere de la altceva"

Sabo a dat banii, Ambrosie vrea să vadă contractul!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează