FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

EXCLUSIV Scandal monstru la o echipă din Liga 1, după ce jucătorii au fost obligați să meargă în deplasare câte șase într-o cușetă: "Ne umiliți!"

Articol de - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 14:34

Pe locul 3 în play-out-ul Ligii 1, la Botoșani sunt probleme mari înaintea meciului de vineri seară, de la Severin, cu Pandurii.

Sursele Gazetei au dezvăluit că în această dimineață jucătorii celor de la Botoșani au fost anunțați de șefii echipei că trebuie să facă deplasarea la Severin cu trenul și nu cu autocarul, așa cum se întâmpla până acum. "Nu avem bani să mergem cu autocarul de la Botoșani la Severin. Trebuie să ne descurcăm cum putem", a fost mesajul finanțatorului Valeriu Iftime.

"Ce suntem navetiști? Nu vă mai bateți joc de noi"

Jucătorii au luat foc și-au făcut un adevărat scandal în vestiar de față cu Leo Grozavu și restul oamenilor din staff-ul tehnic și administrativ. "Cum să mergem de la Botoșani la Severin cu trenul? Ce, suntem navetiști? Nu vă mai bateți joc de noi", au țipat fotbaliștii, care n-au putut întoarce pentru moment decizia patronului Iftime. Cei din staff-ul lui Grozavu au propus conducerii să meargă cu trenul de la Botoșani până la București, să doarmă o noapte în Capitală, apoi să plece cu un autocar închiriat spre Severin, dar pentru moment această variantă nu a primit OK-ul conducătorului.

"Ne-au anunțat că trebuie să mergem cu trenul de la Botoșani până la Severin, câte șase fotbaliști într-o cușetă! E bătaie mare de joc! Nu putem merge cu trenul de la Botoșani până la Simeria, unde trebuie să schimbăm până la Filiași, iar de acolo să mergem iar cu trenul până la Severin. Tot drumul durează 25 de ore! E inuman!"
Fotbalist de la FC Botoșani, pentru GSP.RO

Dacă până la urmă conducerea va accepta variantă propusă de staff, aceea de a merge cu trenul până la București, durata va fi de 11 ore! 2 ore de la Botoșani la Suveava, cu 3 ore de așteptare în gara din Suceava, apoi alte 7 ore până la București. Pentru fotbaliști, calvarul ar continua cu încă 7 ore din Capitală până la Severin!

În prima parte a acestui sezon, FC Botoşani a jucat 13 meciuri în depasare şi a reuşit să obţină doar trei victorii şi două rezultate de egalitate. În play-out, echipa lui Leo Grozavu a jucat două meciuri pe teren străin. A terminat 0-0 la Mediaş şi a pierdut cu 2-1 la Iaşi. Oficialii botoşăneni nu sunt mulţumiţi de rezultatele din deplasare şi vor şase puncte din meciurile cu Pandurii şi Timişoara.

Pandurii - FC Botoșani se joacă vineri, 21 aprilie, de la ora 20:30, în direct pe Dolce, Digi și Look TV, dar și LIVE TEXT pe GSP.RO

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (41)
ares123
ares123  •  20 Aprilie 2017, 15:58
Postat de blatistu49 pe 20 Aprilie 2017, 10:11

unjeg de fotbal blatuit de mina 2 a

Pai, nu ? Si mai vreti si stadion nou...fara pista...obligatoriu fara pista.

blatistu49
blatistu49  •  20 Aprilie 2017, 10:13

cu Marfarul bagati intr e vagoanele cu carne si marfa exp[irata

blatistu49
blatistu49  •  20 Aprilie 2017, 10:11

unjeg de fotbal blatuit de mina 2 a

Vezi toate comentariile (41)
Comentează