FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

EXCLUSIV Scandal uriaș la Astra » Edi Iordănescu a făcut o criză de nervi în această dimineață și e gata să-și dea demisia! Care este motivul!

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 ianuarie 2018 13:20

Fosta campioană a României stă pe un butoi de pulbere la început de 2018! Alexandru Ioniță este dorit de CFR Cluj, iar oficialii de la Dunăre nu aduc niciun jucător cu care Edward Iordănescu să atace reluarea sezonului competițional.

Mai mult, în această dimineață, șefii de la Astra au decis să dea afară un jucător! Este vorba despre atacantul Anthony Le Tallec, care zilele trecute se gândea să revină în Franţa, la US Orleans, echipă din liga a doua franceză, fiind însă refuzat.

Revenit în România pentru reluarea antrenamentelor și pentru reunire, Le Tallec a fost anunțat că va fi dat afară pentru că are un salariu mare pe care clubul nu poate să-l mai plătească! Le Tallec avea contract cu Astra Giurgiu până în 2019, dar ambele părți au fost de acord cu rezilierea acestuia.

La auzul veștii, Edward Iordănescu a făcut un scandal uriaș! Surse demne de încredere din cadrul clubului au dezvăluit că în această dimineață tehnicianul de 37 de ani a făcut o adevărată criză de nervi și e gata să-și dea demisia și să plece de la echipă!

Antrenorul, care a reușit minuni la Giurgiu după ce-a preluat o echipă decimată cu 18 jucători plecați în vară, are deja mai multe oferte tentante din Golf, dar și din Polonia și e la un pas să accepte propunerile financiare mult mai bune venite din străinătate.

"Mi-aş dori să rămân la Astra cel puţin până la vară, însă în fotbal nu poţi fi niciodată sigur ce urmează. A fost foarte multă muncă depusă în ultimele şapte luni şi nu a fost deloc uşor. Am avut un parcurs extrem de bun, ţinând cont de contextul din vară, şi aş vrea ca împreună cu jucătorii să încununăm acest traseu cu o prezenţă în play-off.

Într-un interval de timp foarte scurt am pus bazele unei echipe noi, însă pentru a deveni una realmente competitivă şi puternică mai e nevoie de multă muncă, de timp şi, urgent, de doi, trei jucători, pentru că nu suntem acoperiţi nici măcar din punct de vedere cantitativ. Altfel, şansele vor fi mici! Este momentul conducerii, decizia le aparţine. La fel şi viitorul meu este în strânsă legatură cu acţiunile din zilele următoare", spunea Iordănescu jr, zilele trecute într-un interviu pentru Telekom Sport.

872418 clasament

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
marian0904
marian0904  •  05 Ianuarie 2018, 22:49

Edi poate face cate crize vrea sau poate. Nu conteaza. Patronului nu-i mai arde de fotbal si basta. Il costa prea mult jucaria si nu se scoate cu ceva. Edi credea ca daca va avea rezultate il va impresiona pe Niculae. Omul are alte treburi. Probabil vrea sa vanda jucatorii si sa se retraga linistit. Edi, drum bun, cale batuta!

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  05 Ianuarie 2018, 18:03

asta numai crize face oare o face an engleza?????? daca ia rosu ? poate antrena din tribuna?cu portvoce.Mai lasa fitele mai treci pe meserie daca o stii

agiler
agiler  •  05 Ianuarie 2018, 15:19

Cred că o să fie transferat mai curând Dragnea.Ionita care se crede cel mai bun fotbalist din România e în stand by.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează