FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - ASTRA 2-1

EXCLUSIV Scene incredibile după ACS Poli - Astra! Colțescu s-a enervat și s-a dus la vestiarul giurgiuvenilor: "Cum își permite?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 octombrie 2017 12:28

Meciul ACS Poli - Astra, 2-1, a fost unul extrem de tensionat, iar giurgiuvenii au acuzat maniera de arbitraj a lui Sebastian Colțescu,

Spiritele nu s-au calmat nici după finalul meciului, iar potrivit surselor GSP.RO, la 30 de minute după ce s-a terminat partide, arbitrul Sebastian Colțescu ar fi venit în fața vestiarului Astrei și l-ar fi căutat pe mijlocașul Alex Ioniță II.

Centralul dorea să îi reproșeze jucătorului faptul că acesta l-a criticat la interviurile după meci. "Cum își permite el să vorbească despre mine și să spună că am greșit sau că l-am înjurat pe Edi Iordănescu?", ar fi spus Colțescu.

Ulterior, Colțescu ar fi plecat și ar fi spus: "Bine, lasă că o să vedeți voi". La întreaga scenă au asistat secunzii lui Edi Iordănescu și observatorul de joc, Imilian Șerbănică.

"M-a nemulțumit felul în care se arbitrează. Nu suntem lăsați să jucăm fotbal. Ar trebui luate măsuri împotriva arbitrilor și ar trebui să vină în fața televizorului să comenteze de ce iau anumite decizii.

Ar trebui să ascultați pe înregistrări că domnul Sebastian Colțescu l-a injurat pe antrenorul nostru. Și a vorbit cu arbitrul de tușă să-l ajute să-l scoată mai repede pe domnul Iordănescu de pe teren" Ioniță II la LookTV

COMUNICAT ASTRA

Pe site-ul celor de la Astra a fost emis un comunicat despre incidentele petrecute la meciul cu ACS Poli.

"Referitor la evenimentele din partida cu ACS Poli, clubul nostru ține să facă următoarele precizări:

1. Antrenorul Edward Iordanescu nu a ajuns la declarații, după joc, pentru că, la final, când a încercat să vină la vestiare, a fost oprit de oamenii de ordine. Nu avea rost să inflameze spiritele și a plecat apoi spre hotelul unde era cazatâ echipa, aflat la câteva sute de metri.

2. Nu s-a intenționat să se scoată echipa din teren! Fiind eliminat antrenorul, acesta a dorit să transmita ultimele indicații, înainte de a părăsi banca. Unul dintre jucători a venit să spună că a fost înjurat și s-a întârziat câteva zeci de secunde.

3. Gestul de a arăta mâinile încrucișate a venit în completarea discuției cu arbitrul de centru, căruia i-a spus că nu a părăsit suprafața marcată, nu a jignit si de ce se vrea "să se stea ca la închisoare"?

4. Clubul nostru face aceste precizări necesare si, speram ca decizia Comisiei de Disciplină pentru acest meci, în privința celor eliminati, să respecte... cronologia și să vină după cea care trebuia luată la meciul cu Sepsi", este comunicatul emis de clubul Astra.

Citește și: Gest provocator la adresa arbitrului » Edi Iordănescu l-a imitat pe Mourinho la Timișoara

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (64)
114719772628075
Robert Roberto  •  29 Octombrie 2017, 17:49

Domnilor de ce nu a dat fault si a reluat jocul cu aruncare de la margine la faza eliminarii?Ce a căutat la vestiarul astrei dezbracat speriat și disperat ca a injurat?de ce a amenintat ca se razbuna pe astra si pe ioniță personal?astea sunt problemele reale

lionforever
lionforever  •  29 Octombrie 2017, 15:44

Problema este că cei de la astra mint , pai cum puteau auzi casca arbitrului de rezervă ce avea boxe la urechi ? Iar deciziile au fost corecte nu trebuia să facă atâta circ antrenorul , el de fapt a încercat să pună presiune pe arbitru ceea ce a reușit într-o mică măsură influențând doar pe unii comentatori de pe aici care în loc să remarce arbitrajul bun aduc aminte de scene triste de acum peste zece ani in urmă .

dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Octombrie 2017, 15:34
Postat de montgomerry pe 29 Octombrie 2017, 14:58

Poate ca arbitrul a gresit luand decizii care i-a infuriat pe cei de la Astra, dar treaba cu injuratul nu o cred. Ionita minte. Mai e si treaba cu ,,martorii''- secunzii Astrei!?! Pute rau de tot.

cred ca uiti ca vorbesti de cel mia labil psihic arbitru din Romania ..unul care a vrut sa se sinucida. chiar crezi ca are nervii atat de taris a nu-i scape o injuratura ? mira-m-as !

Vezi toate comentariile (64)
Comentează