FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Schimbare decisivă în cazul lui Alexandru Băluță! Hotărârea luată de CSU Craiova

Articol de - Publicat luni, 05 februarie 2018 15:40

Deși Gigi Becali spune că este interesat în continuare de Alexandru Băluță, transferul acestuia la FCSB este tot mai departe de a se realiza.

Potrivit surselor apropiate de clubului CSU Craiova, conducerea oltenilor a decis să-i mărească clauza de reziliere a contractului. Astfel, mijlocașul Alexandru Băluță va avea o clauză de 6,5 milioane de euro, după ce înainte era doar de 3 milioane.

Pentru a accepta creșterea clauzei, Băluță, 24 de ani, ar fi primit un bonus de 10% la salariu. Internațional român mai are contract cu CSU Craiova până în 2021.

2.000.000 €este cota lui Alexandru Băluță, potrivit transfermarkt.de

Băluță a fost om de bază de bază la CSU Craiova în acest sezon, marcând 8 goluri în 18 meciuri în Liga 1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
2091829781047254
Adelin Paun  •  06 Februarie 2018, 13:46

Oltenii ăștia au fițe in cap... Sincer, Băluță ar fi un jucător important pentru Steaua. Dar nu cred că îl vor putea transfera...

dansy
dansy  •  06 Februarie 2018, 11:02
Postat de Tudora Gheorghe pe 05 Februarie 2018, 23:58

Cine dà atâtea milioane pe piticul àsta ?? Voi sunteţi nebuni???!!! Nu face pielea lui nici màcar un milion.

Nu ti-e bai rusine sa-l faci pitic pe Baluta? Pai Messi e inalt?Sunteti ofticati ca voi nu aveti jucatori de nivelul lui Baluta.

firaldo
firaldo  •  06 Februarie 2018, 10:51
Postat de stelbz pe 05 Februarie 2018, 17:44

Becali nu a facut altceva decat sa-i creasca aiurea cota financiara a acestui jucator. Care nu cred ca CSU va lua vreodata mai mult de 1,5 milioane..... Dupa ce Becali a luat mai multe tepe date pe Coman, Nedelcu, Tanase ar mai putea lua una pt. 3 mil. pe Baluta.....

Deci o echipa din Anglia,Italia,Spania,Rusia,Franta sau alta fara...isi spune acum...ba...daca da marele Gigi 3 milioane pe jucatorul asta inseamna ca e mare jucator,scouteri lui Manchester am auzit ca-i cer sfaturi lui Becali pentru jucatorii pe care-i cumpara.Iauzi...numai daca joaca a FCSB este vazut afara,serios?Francezii sau englezii cumpara fotbalisti de pe maidanele din Africa si nu joaca la FCSB,fiecare echipa din Europa are mai mult scouteri care monitorizeaza toti jucatorii de valoare din Europa,tu crezi ca aia vin sa vada doar meciurile FCSB ?De aia nu a vandut Viitorul la Bilbao,ca nu juca Ganea la FCSB?Iauzi ciobanul i creste cota unui jucator cand se intereseaza de el,prieteni,incercati sa va detasati de presa pupincurista a ciobanului si sa ganditi cu capul vostru.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează