FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Se aleg „aliații” și „dușmanii” în play-off » Eugen Neagoe a răbufnit: „FCSB e echipa CFR-ului? Dar Real e a Barcelonei?”

Eugen Neagoe
Eugen Neagoe

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2019 14:19

Eugen Neagoe (51 de ani) cere să se înceteze speculațiile cum că Sepsi s-ar preda CFR-ului în play-off și anunță că ar vrea Craiova campioană, însă doar în urma a două înfrângeri cu echipa lui. 

Se fac calcule pentru play-off. Se aleg "aliații" și "dușmanii" și deja Sepsi a fost atribuită de partea lui CFR Cluj.

Rezultatele directe dintre covăsneni și clujeni îi fac pe rivali să creadă că echipa lui Neagoe se va preda în fața campioanei în play-off. 5 înfrângeri în tot atâtea meciuri a adunat Sepsi cu CFR.

Tehnicianul surprizei din acest sezon de Liga 1 dă asigurări că echipa sa va face totul pentru a încurca orice candidată la titlu: "Vreau să se termine cu prostiile astea. Nu suntem echipa nimănui. E adevărat că CFR e singura echipă pe care n-am învins-o. Păi ce, FCSB e echipa lor pentru că nu-i bate de ceva timp?".

Discursul categoric al antrenorului de 51 de ani a continuat: "Nu mă interesează aceste tâmpenii, ce prostii se vorbesc prin spate. Nu stau să-mi concentrez atenția pe așa ceva. Sunt răutăți. Eu cred că Real Madrid e echipa Barcelonei. Ți-o spun sincer, păi n-ai văzut că i-au bătut de 2 ori în 4 zile? Cred că dacă se mai joacă un meci va fi același câștigător".

"Craiova să ia titlul, dacă noi nu putem!"

Eugen Neagoe are planuri mari pentru play-off, unde și-a și ales favorita. Își dorește ca Universitatea Craiova să câștige titlul, însă să piardă ambele meciuri cu Sepsi: "Dacă spun acum că vreau titlul, voi fi luat iar la misto? Asta îmi doresc, vom vedea ce va fi. Uite, și mai spun o chestie. Cu mare sinceritate. Îmi doresc ca în cazul în care noi nu luăm titlul, Craiova să iasă campioană, dar să piardă ambele meciuri cu noi. Să termine cu 8 victorii și două înfrângeri!". 

Nouvier nu intră, revine Tandia! 

Eugen Neagoe a primit o veste bună pentru meciul din weekend cu CFR. Pe lângă Moura și Vașvari, care și-au ispășit etapa de suspendare, antrenorul se va putea baza sâmbătă și pe Ibrahima Tandia, refăcut după infecția la măsea. Mirko Simonovski este în continuare incert, în timp ce Bryan Nouvier, revenit și el după accidentarea la umăr, nu va fi folosit:

"Se antrenează normal, însă nu va fi în lot pentru că asta e înțelegerea cu CFR Cluj. E mai bine și pentru el, vreau să protejez jucătorul în cazul ăsta. Vă dați seama ce povești ar mai ieși în cazul în care ar juca slab". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
113057495799230
Dorin Dorin  •  06 Martie 2019, 19:33
Postat de Adrian Constantin Sendroiu pe 06 Martie 2019, 17:42

sepsi si cfr cluj se iubesc la infinit, las-o mai usor Neagoe.

iubirea la infinit e intre fcsb si viitorul ,nasi,fini etc .

martinpen
martinpen  •  06 Martie 2019, 18:55
Postat de Alexandru Chis pe 06 Martie 2019, 17:32

Cand afirmi: "Craiova sa ia titlul daca noi nu putem", este clara "impartialitatea, ca tot romanul", a lui Eugen Neagoe. Fereasca Domnul de ura olteneasca!

Tu care sustii fcsb, ai uitat cand toti fcsbeii cereau acelasi lucru impotriva lui Dinamo? Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face.

adook
adook  •  06 Martie 2019, 17:54
Postat de Alexandru Chis pe 06 Martie 2019, 17:32

Cand afirmi: "Craiova sa ia titlul daca noi nu putem", este clara "impartialitatea, ca tot romanul", a lui Eugen Neagoe. Fereasca Domnul de ura olteneasca!

dar ce trebuia sa afirme gigistule,daca noi nu putem atunci sa ia fcsb campionatul si atunci era impartial?fugi la gigi la palat sa-ti mareasca pensia ca la halep n-ai sanse.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează